| AntoniaCorina a întrebat:

Dupa cat timp spui "te iubesc" intr-o relatie?

15 răspunsuri:
| cat a răspuns:

Cand simti cu adevarat asta...

| oAndyy a răspuns:

O.o. Okeii, deci. Într-o relaţie, toate lucrurile se întâmplă la timpul lor. La fiecare persoană este diferit, nu există o anumită regulă. Spui " te iubesc " atunci când simţi asta cu adevărat. Sper că te-am lămurit. Pa-pa. kiss

Răspuns utilizator avertizat
| MoreFun a răspuns:

O spui cand o simti cu adevarat. Daca dupa un an, atunci o zici.

| iDangerous a răspuns:

Nu e un timp exact. Poţi să spui şi din prima zi dacă cunoşti acea persoană de mult timp şi simţi că o iubeşti cu adevărat. thinking Trebuie să fii doar sigură de sentimentele tale şi de faptul că şi el simte asta.

| pietrean a răspuns:

Nu cred ca este o limita de timp, sa poti spune cuiva "te iubesc".Ca sa-ti exprimi sentimentele de dragoste fata de o persoana, inseamna ca intr-adevar nu poti trai fara prezenta lui, fara sa simti siguranta in preajma lui, ca poti sa ai toate increderea in el.De la 14-15 ani, poti sa spui cele doua cuvinte de "n" ori, dar trebuie sa constientizezi ce inseamna si daca cel langa care stai, merita.Asta vine o data cu maturizarea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand simti cu adevarat, ca iubesti.winking O zi buna!

| Morphines a răspuns:

Când vrei!winking
... după o secundă...

| kteichd a răspuns:

Cand crezi ca sunteti amandoi pregatiti dar in ziua de azi se spune ca si cum ar fi "Salut"

| claustrofob a răspuns:

Nu poti spune o perioada de timp exacta. Faci lucrul asta atunci cand simti, dar mai nou a ajuns sa se spuna foarte usor lucrul asta, din pacate.

| Otils a răspuns:

E ca si cum ai spune "Dupa cat timp ii pot spune unei persoane ca o urasc? "raised eyebrows cand ajungi sa iubesti persoana respectiva.happy

| summerparadise a răspuns:

Nu este un timp anume, spui cand crezi ca aceea persoana merita.

| Larissuk a răspuns:

1-2 luni ar fi cel mai potrivit :*

| Rebecccaaa a răspuns:

Atunci cand simti tu... dupa parerea mea sa iubesti inseamna sa pretuiesti, sa respecti persoana respectiva si sa fii gata sa faci sacrificii pentru ea happy

| Nina06 a răspuns:

Dupa parerea mea cred ca intr-o relatie trebuie sa spui,, te iubesc,, cand simti asta cu adevarat depinde daca prietenul tau ti-a spus deja si crezi ca simti acelasi lucru, spune-i! Daca esti o fire mai romantica, poate ii faci o surpriza, adica ii poti spune asta intr-un mod diferit! succes :*