anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa cateva saptamani de ignorare in care nu ne-am vorbit deloc si nici nu ne-am salutat, fostul m-a contactat. A zis sa merg undeva cu el si varu-su si am zis ca nu pot. El a zis ca e naspa si mi-a trimit un mesaj cu "paste fericit daca nu mai vb..." si un emoticon cu un pupic. Credeti ca a trecut peste si vrea sa ramanem prieteni?(el nu are pe nimeni desi s-a dat la mai multe fete in ultimele zile) Ofer funda celui mai bun raspuns multumesc mult!

6 răspunsuri:
| LexiEla a răspuns:

Dupa cum pare, cred ca nu mai e suparat/nervos/orgolios si intr.adevar a trecut peste. Ori vrea sa ramaneti prieteni, ori vrea din nou intr-o relatie cu tine. Daca vrea sa petreceti pastele impreuna cred si eu ca a trecut peste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LexiEla):

Nu vrea sa petrecem pastele impreuna... zicea doar sa mergem impreuna la biserica(si cu varul lui)

| LexiEla a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci nu cred ca e ceva serios. Poate vrea doar sa iti arate ca a trecut peste si e ok. Eventual vrea sa stie daca si tu esti ok.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LexiEla):

A....deci putem fi prieteni nu?

| Violleta2022 a răspuns:

Cui ii pasa daca vrea sa treaca peste mitocania care a facut-o, ca el a gresit de fapt fata de tine, si el ar trebui sa vina sa-si ceara iertare.
Un simplu mesaj de "paste fericit" nu il spala de pacate!

Daca ar avea bun simti si-ar pasa de tine, ar fi venit sa-si ceara iertare si sa fiti impreuna.

| OldSoul a răspuns:

Ce nu poti intelege ca nu poate exista prietenie intre o fata si un baiat? Poate doar daca sunt gay, dar in rest e imposibil, unul din ei de fiecare data va vrea mai mult.