| xddddddd01 a întrebat:

După ce m-am despărțit de fosta mea iubita, toate fetele din clasa mea s-au suparat pe mine fara motiv, eu cred ca le-a zis ceva fosta mea iubita și de aceea ma evita o fata de care imi place și restul tot ma evita. Dar mie nu imi pasa de restul ci de ea și nu știu ce sa fac. Si încă ceva, fetele chiar s-au supărat pe mine foarte rău, adică rău de tot și n-am zis nimic despre ei fostei, eu m-am comportat frumos cu ei întodeauna.

Răspuns Câştigător
| FoxyM a răspuns:

Salutare! De cele mai multe ori când un cuplu se destramă, una din cele două jumătăți are tendința sau chiar realizează o barieră față de restul celor din jur pentru cealaltă jumătate.De cele mai multe ori informează restul apropiaților cu informații neclare, eronate și absurde pentru a "pedepsi"cumva pe cel care a distrus relația, fie din vina unuia sau a altuia.Iți sugerez să aștepți până se mai liniștesc apele și să îți "recapeți" reputația într-un alt mod, astfel încât să o poți aduce lângă tine pe acea persoană de care ești interesat cu adevarat.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Eu cred ca te-ai despartit de limba romana.

| Andreeush a răspuns:

Ți-a făcut fosta o reputație proastă după ce va-ți despărțit de fug fetele de tine.

| xddddddd01 explică (pentru Andreeush):

Și cum sa im repar reputația?

| Andreeush a răspuns (pentru xddddddd01):

În astfel de cazuri trebuie să lași timpul să treacă, cu timpul se uită astfel de lucruri.