Pers care a rasp inaintea mea are dreptate, si eu sunt studenta la jur, anul2 si in primul an trebuie sa ne inscriem la niste cursuri pedagogice, care nu mai tin minte cat tineau k nu m-a interesat treaba, dar stii ca trebuie sa platesti pentru ele chiar daca le faci in cadrul universitatii tale, l mine de ex practik sa ii zic asa, dp aceste cursuri se facea in liceele gheorghe lazar, neculce....asta pentru cei din bucuresti..aqm nu stiu ce sfat sa iti dau, daca te-ar incanta o meserie in inv, mergi inainte, dar cred ca trebuia sa te interesezi inainte la u l fac.bafta!
Eu sunt clasa aXIIa si intentionez sa dau la Jurnalism. Tie, cum ti se pare facultatea? Ce faci practic la Jurnalism?
La inceput fac de jurnalism mi se parea cea mai buna alegere, credeam k o fiu reporter, sau sa stau undeva in spatele camerelor, si sa FAC CEEA CE IMI PLACE, CE AM INVATAT, dar incep sa imi dau seama k nu este asa, stau si ma uit, k sunt pers care intra sa lucreze in tv pentru ca au pile, sau pers care termina alte fac de ex politehnik(stiu cazuri) si modereza emisiuni, iti mai dau un ex in 2 ani de fac nu am luat nici o restanta-chiar imi pare bine pentru ca am avut ambitie, dar am si 8 si 7....nu e chiar lapte si miere, in fine, iar d-ra daniela crudu(suntem in aceeasi fac, ea este anul3)a reusit sem trecut-iarna sa ia nota 10 la 9 materii, deci nici macar un 9 nu are. ceea ce ma face sa cred altceva si atunci parca m-am simtit un pic umilita. Ce facem la fac de jur? avem seminarii, cursuri, anul asta de ex la unul din cursri este Robert Turcescu, si trebuie 'sa mai stii ca anul2 se face practik, asta iti zic sa stii, sa te documentezi inainte, pentru ca: treb.sa verifici cu cine are fac inkeiat contract sa mergetil practik, pentru ca daca este vreo tv de man4, nu vei invata nimic, eu am noroc cu o colega, care tatal ei estedir la kiss fm ramnicu-valcea, si m-a ajutat, intelegi? acum mai intereseaza-te si tu, aaa si ink ceva in anul 1 se fac laboratoaretv ori radio: unde la UNELE OREvi se explic tehinci derespiratie, intonatie... exercitii, dar cred ca depinde si de poltik facultatii. daca mai ai intrebari sa imi zc, nu stiu daca ti-am rasp ce te-a interesat dar sa te puna pe ganduri!
Doamne fereste! Tu chiar ai pretentia sa lucrezi in jurnalism cu o asemenea gramatica? Pune mana pe o carte si apoi vezi ce faci. #omg
In primul rand ar trebui sa te salut, dar parca ceva ma impedica sa fac acest gest pentru simplul motiv ca nu meriti; iar tu o sa ma intrebi ca un carcotas ce esti de ce iti raspund totusi...pentru ca m-ai provocat! in primul rand ar trebui sa te intreb ceva: mai omule, unde naiba ai gasit si intrebarea acestei persoane? nici macar eu, care i-am raspuns nu mai tineam minte, tu ai luat toate intrebarile din urma? pentru ca ma simt nevoita sa iti reamintesc ca suntem in anul 2014, iar intrebarea acelei persoane dateaza din 30 Martie 2012, sau ai cautat la profilul meu? ca daca e asa pici cam urat micule ''stalker'', in fine sa depasim momentul ''zic'', bine? te-ai legat de gramatica mea.Ar trebui sa stii ca si eu,dincolo de PC sunt OM,stii tu,baietel, OAMENII GRESESC UNEORI, dar, sigur nu e si cazul tau, dar pt.cunostintele tale generale,iti zic ca sunt fana SCRIERII prescurtate,vezi,cu tine am INCERCAT DIN RASPUTERI SA EVIT TREABA ASTA!
Dar cel MAI MULT M-A DERANJAT FAPTUL CA MI-AI SPUS SA PUN MANA PE O CARTE,Doamne cand va aud,sau am rog,in cazul tau cand vad,ca vorbesti dar nici tu nu ai habar,asta este pentru. mine o jignire intr-adevar,pai cumva TU MA CUNOSTI PERSONAL? NU CRED.
AM FOST COLEGI? NU,DIN CE STIU EU
AM FOST LA VREO OLIMPIADA IMPREUNA? NU
DAR HAI SA INTREB ALTFEL,CA POATE ASA NU INTELEGI CA EU SUNT O ''ANALFABETA'': CUM NAIBA ITI PERMITI TU,UN NEICA NIMENI,SA VI SA AFIRMI CEVA DESPRE MINE CA OM, DIN MOMENT CE NU STII NIMIC? MAI OMULE,NU NE JUCAM AICI,CHIAR AM AJUNS SA MA DISCULP IN FATA UNUI NECUNOSCUT CINE STIE DE PE UNDE? SI DA,CA SA MORI DE INVIDIE,SI NU O ZIC ASA, SA TE BAG ''IN SICTIR'' (LASA, CA IN TELEVIZIUNILE PE UNDE AM FOST SE VORBESTE MULT MAI URAT) CHIAR LUCREZ INTR-UN LOC UNDE TU NICI NU GANDESTI(ACUM RASUCESTE-TE )
MAI VREAU SA TE INTREB CEVA: AI FOST VREODATA INTR-O TELEVIZIUNE? STII CU CE SE MANANCA? AI CUNOSCUT VREO PERSOANA DIN SHOW-BIZ-UL NOSTRU? ADICA POATE TU STII MAI MULTE DECAT MINE, PENTRU CA ESTI O MINTE LUMINATA A ACESTEI TARI, TU @Suciu_Florin_1993.
OF DOAMNE CA MULTI TAMPI MAI SUNT! CRED CA FAPTUL CA AI STAT SA CAUTI INTREBARI DIN 2014 PANA IN 2012 TE-A CAM ''RAVASIT''.ITI ZIC PENTRU ULTIMA DATA:NU STII NIMIC DESPRE MINE,AI INTELES? NICI CATE CARTI AM CITIT,NICI CE MEDII AM AVUT LA FACULTATE,ORI CE MEDIE AM AVUT LA BAC, SI, DA, PREFER SA FIU ASA CUM ZICI TU DECAT UN TOCILAR NEFERICIT, CU NASUL 24/24 NUMAI IN CARTI CAUTAND INTREBARI PE TPU din 2012, FARA SA STIU CE INSEAMNA VIATA,mai bine ca mine decat ca tine.
P.S omule,daca tu esti in poza de profil,tu te-ai uitat la ''detalii''? SA NU CREZI CA TE JIGNESC SAU CEVA, DOAR INCERC SA ITI DAU UN SFAT: MI ''PUNE MANA PE O GANTERA, CEVA'' CA NU E BINE, MR. PIGGY!
#OMG #OMG NO WAY HON!
''LA SFARSITUL ZILEI, ADEVARUL ESTE TOT CEEA CE AVEM''(UNII MAI SI CITESC)
GOOOOOD HIGHT!
Hello again,
Nu cred ca e admisibil ca un student la JURNALISM sa foloseasca un limbaj ca al tau. Dai dovada de o prostie nelimitata, probabil asa iti va fi si soarta. Cum dracu ai trecut de primul an? Esti AGRAMATA. Ai abuzat de virgula in ultimul hal si unele propozitii nici macar nu au sens. Nu stii sa legi un subiect de predicat. Daca ai lucra la ziarul meu, te-as angaja ca femeie de serviciu...dar cred ca si doamnele respective au mai multe cunostinte de gramatica decat ai tu cu o "facultate" de "jurnalism".
Esti varza, imi provoci mila si scarba in acelasi timp. Dar ma rog, de tine depinde daca vrei sa tii cont de sfatul meu sau nu. Faptul ca te legi de aspectul fizic al unei persoane releva faptul ca esti limitata mintal. (sa nu ai impresia ca m-ai atins la 'corason' cu asa ceva).
In concluzie, fata draga, pune mana pe o carte de gramatica pentru ca si in momentul de fata nu ai evoluat deloc dar ABSOLUT DELOC!
Hugs! :-)
Stii ceva? am incercat sa fiu amabila pe cat posibil,dar vad K (hai ca stiu ca ai o ''fobie''pentru aceasta forma de scriere) esti NESIMTIT!
Dragul meu,inca o data,iti spun: vorbesti ca un ''nepregatit'', de parca ai stii ceva DESPRE MINE-UITE CA SA FACI INFARCT :AM ABSOLVIT FACULTATEA DE MULT TIMP, am un job bine platit, cu siguranta mai mult decat esti tu platit(tocilarul mamii-va mananca capu' matematica asta).=))
DRAGUL MEU, CAND I-AM SCRIS ACELEI PERSOANE ERAM STUDENTA.
APP TU ''AI ZIAR''OK...''FEMEIA DE SERVICIU''-IA UITE CE I-A DAT PRIN CAP SA CAUTE: http://ro.linkedin.com/in/florinsuciu
ACOLO ESTI TU? NU DE ALTA DAR PARCA SEMANA SACOUL =))
Omule, tu ai iesit undeva dincolo de ''granitele''Aradului? offf mie mi-e mila de tine...chiar imi e, dar nu o sa iti spun de ce!
SI inca un punct pe care vreau sa il abordez: ''Ai abuzat de virgula in ultimul hal si unele propozitii nici macar nu au sens.'' Eu avand alta educatie, am invatat altceva despre virgula )) stii ca avem o vorba:ai 5 degete la o mana si nu semana, aha, poate profesorii mei din Bucuresti au fost mai ''prosti''decat ai tai...nu pot sa stiu,ce naiba? o femeie de serviuciu ce scoala poate sa aiba?
si inca ceva K nu ma las asa cu una cu doua,''esti limitata mintal'',ca vezi Doamne m-am legat de aspectul tau fizic, pai Piggy daca este evident, ce ai vrea sa iti zic? ca unu'cu fizicul lui Cristiano Ronaldo(UN PARIU CA NU ITI PLACE FOTBALUL, DAK ERA O ECUATIE MAI MERGEA, NU? ALTCEVA PARK) imi vorbeste in 2014 de garmatica? OMULE TREZESTE-TE! SE VEDE CA NU AI FOST INTR-O TV ADEVARATA! PLECI DE ACOLO SINGUR,STAI LINISTIT,SAU O SA ''TE DAI''SI LA AIA CE VIN IN TV PE PILE,SA LE SPUI CA NU ISI SCRIU CORECT MATERIALELE ORI LA C...E CARE SE CULCA CU ANUMITI PREZENTATORI SA AJUNGA SUS?
chiar iti urez din toata inima(fara ''caterinca'')sa lucrezi intr-o tv-BRAND deja,si poate o sa imi povestesti tu mie,sa revii cu un mesaj,si o sa spui(sau poate nu k o sa fii orgolios)''bai,dar parca aia avea dreptate''
ATUNCI TU VEI FI CEL CARE VA FI SCHIMBAT!
P.S SCRIU CUM VREA MANA MEA,OK?
NU AS MAI VREA SA CONTINUI ACEAST POLEMICA CU TINE, NU AJUNGEM NICAIERI, TU GANDESTI INTR-UN FEL, EU AM VAZUT ALTCEVA IN ''EXCURSIILE'' MELE IN TV, DECI SUNTEM PE O LINIE TOTAL PARALELA!
HAVE A NIGHT AND A GOOD LIFE!
Mai sus sunt cateva erori de scriere, stii, a inceput sa imi fie frica de reactia ta cand o sa le vezi, Doamne-fereste-ma!
Vai vai....nu stiu cine ar avea rabdarea necesara sa angajeze o persoana ca tine si sa-i ofere un job 'bine-platit'. Probabil lucrezi la KFC sau MCDonalds ca altfel nu-mi explic.
Nu trebuie sa te stiu personal ca sa-ti judec cunostintele. Gramatica ta spune tot.
Ma bucur ca ti-ai taiat din timp sa dai un search pe google, poate ai aflat deja ca sunt mai sus decat tine cu sau fara facultate terminata.
Dar acum, serios vorbind, eu chiar iti recomand sa faci ceva in privinta gramaticii...pana la urma traiesti in ROMANIA.
Din partea mea, poti sa ramai agramata toata viata, eu doar ti-am dat un sfat, de tine depinde daca vrei sa tii cont de el sau nu.
Ah si by the way, evita sa scrii in engleza, esti mult mai varza la capitolul ala decat sa scrii in limba romana. "Have a night and a good life" hai ca m-ai distrat.
Adios!
Ma faci sa rad,si rau! CE C...T ESTI TU,cine te cunoaste pe tine-eu una NU ma laud,tu JIGNESTI,pai ce,crezi ca M-AI JIGNIT spunandu-mi ca lucrez la ''MCD''? NU PE MINE MA JIGNESTI,TOT PE TINE TE JIGNESTI, DAR OARE CE AR SPUNE ALTE PERS DE PE ACEST SITE, VAZAND CUM JIGNESTI? pana la urma cei care lucreza LA KFC SAU MCD SUNT ANALFABETI SAU AGRAMATI? se vede ce parere ai tu despre anumti OAMENI(care nu ''sufera''de tocit ca tine), si totusi NU MI-AI RASP LA INTB: CUM AI GASIT TU INTREBAREA ACELEI PERS CARE ESTE INK DIN 2012, MAI ''FLACAU''
SI INCA CEVA: ''Ma bucur ca ti-ai taiat din timp sa dai un search pe google, poate ai aflat deja ca sunt mai sus decat tine cu sau fara facultate terminata.'' cine te cunoaste MA, PE TINE? SI NU, mr. Piggy, NU LUCREZ UNDE ZICI TU...CE MINTE RETROGRADA DE TOCILAR, CU NASU'IN MATEMATICA.SI ATOMI AI,MAI BASINOSULE,ai grija cum vb! app nu zici tu esti ziaristu' p...II(limbajul meu este pe masura grasimii tale infecte)? Pai cum gandesti ma tocilarule despre ACEI BIETI TINERI CARE LUCREZA IN FAST'FOOD-URI? DA,PROSTULE LUCREAZA ACOLO CA POATE NU AU AVUT SANSA MEA SAU A TA,CE MINTE DE GRAS TOCILAR AI!
Eu vb cum vreau,SI NU CRED CA ESTI TU CEL IN MASURA SA MA CORECTEZE,INTAI,REDRESEAZA-TI COMPORTAMENTUL''STALKER''GRAS CE ESTI!
Auzi, ma la el, ESTE MAI SUS MINE...DA, MA ESTI, PE UN MORMAN DE CACAT! NESIMTITULE!