Eu nu cred ca exista fantome
este doar imaginatia prea bogata a unora care se leaga de orice dataliu mai ciudat pentru a nascoci o poveste cu care sa sperie lumea
si intotdeauana dusa prin viu grai sau din gura in gura o poveste se "inbunatateste"cu cate un detaliu de la fiecare persoana care o povesteste asa ajung unele sa fie chiar de necrezut de speriat
Aoleu, pai vezi cum faci, poate sa te urmareasca peste tot, beware of darkness, am glumit acu, da. cred in fantome, ai grija de tine, bye!
Se spune ca blocul acesta este bantuit pentru ca in el au murit 20 de persoane intr-un incendiu dar nu se stie cauza acum vreo saptamana a murit un vecin de-al meu si sotia lui care imi erau buni prieteni si vorbeam mereu ei mi-au spus ca acolo locuia bunicul sotiei vecinului care o ura si vreea sa o omoare si a spus ca a murit in acel incendiu acum vecinii mei sunt morti mie tare frica
Da eu as vrea sa stiu povestea, ma pasioneaza fenomenele paranormale. si nu imi e este frica ba chiar ma atrag mai mult oriunde vad ceva despre fantome citesc deci povesteste te roog:d!
anonim_4396 întreabă:
Liviuanonim întreabă: