Buna.In general empatia este un lucru pretios, pozitiv, care tine de omenie si de bun simt, atat timp cat nu depasesti linia aceea fina care incepe sa te afecteze negativ si pe tine, atat de mult pana in punctul in care amandoi mergeti in jos.Atunci nu mai este ok.Nici eu nu cred ca ar primi gandurile tale de bine cu ochi buni daca v-ati despartit in mod nu prea frumos, acum multa vreme. Apoi, eu am observat in timp ca una e sa empatizezi si alta sa fii alaturi de cineva, chiar daca aceste actiuni par interconectate, acelasi lucru la prima vedere.Cea dintai optiune inseamna sprijin numai cu gandul, a doua inseamna sprijin prin fapte, ceea ce este mai de ajutor pentru persoana implicata, un mesaj clar ca iti pasa, esti acolo.Asa consider la momentul prezent, insa e posibil sa ma insel.Chiar daca nu mai ai sentimente in sens romantic, e de asteptat sa iti para rau pentru persoanele care au fost candva in viata ta.Mai linistitor este sa stii ca fiecare sunteti bine, pe propriul drum, insa in viata nu asa merge lucrurile, din pacate.