| pedofilul a întrebat:

Dupa un preludiu de aproximativ 2 ore,prietena mea era "uda",am folosit prezervativ pe care l-am si udat cu saliva si apoi am trecut la dezvirginarea ei,totusi am unele semne de intrebare deoarece intr-adevar a durut-o si a curs sange,dar mi-e mi s-a parut ca a intrat mai greu, dar totusi nu atat de greu pe cat ma asteptam, vi ce credeti? a fost sau nu virgina? am o mare dilema

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Doamneee, dar cat de greu draga credei ca razbati? credeai ca e cimentuita? e o pielita, nimic mai mult.off cat de nedreapta e viata asta..va jucati, fata iti da ce are ea mai frumos, adica puritatea ei, si apoi veniti cu texte ca nu curge, ca nu doare, ca a intrat usor...suna a despartire? alta la rand?

14 răspunsuri:
| PandaEcrazy a răspuns:

Daca a curs sange logic ca a fost virgina

| Insigna a răspuns:

Nu degeaba te numesti "pedofilul"

| Adrian101xx a răspuns:

Normal!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce te asteptai sa fie acolo, o bucata de caramida?

| mona a răspuns:

A fost virgina

| pedofilul explică (pentru caramela):

NU! Nu suna a despartire, dar aveam unele dubii si aveam nevoie si de alte pareri! big grin

caramela
| caramela a răspuns (pentru pedofilul):

Daca ai zice si ce varsta aveti. poate ar disparea dubiile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te asteptai sa dai de Marele Zid Chinezesc?

Eu am 19 si ea 16

| pedofilul explică (pentru anonim_4396):

Nu,dar ma asteptam sa incerc de mai multe ori pana resusesc!

Dar eu am dubii din alta problema, am pentru ca i`a venit ciclu 2 zile, i s`a oprit a 2a zi dupa ce s`a oprit a avut loc relatia si a doua zi dupa e am facut`o i`a venit iar! de aia am intrebat asta si ca imi era mie asa un pic teama de o sarcina!

caramela

Testul de sarcina e cel mai sfant.

caramela

Multi inainte, totusi e micuta prietena ta.

E micuta, dar e a mea puppy dog eyes laughing si o luam un test sa fim siguri! multumesc!