In primul rand nu o lasa sa vada ce te afecteaza intr-un vreun fel ce face ea ca mai mult o intaresti ca stie ca tu te oftici si ea mai mult o sa faca! Iar in al 2 lucru e o prefacuta acum zice ca nu-i place ceava apoi a doaua zi ii place si chiar nu ar trebui sa o bagi in seama si cand vezi ca a facut ceva rau sau cand ai ocazia sa ii faci ce ti-a facut si ea tie gandeste-te bine daca vrei sa o faci si pe ea de ras sau nu dar eu as zice sa incerci daca ai aceste ocazii! Baftaaa!
OkAyAn, despre mine este vorba si ce a scris ea mai in sus nu este adevarat. Este adevart mi-am luat Converse, dar nu i-am zis ' MORI DE CIUDA! ', am mers langa ea si ea a zis ' All Star? ' si eu am zis ' Mda...'
Varsity Jacket?! All Star?! Imi plac amandoua, si nu, nu i-am zis si nu sunt prefacuta.
Nuj care si cum eu doar am sfatuit-o si prefacuta te-am facut(fara intentie) doar din ce mi-sa descris deci fara suparare!
Oricum asta e ceva trecator Multa Bafta La Amandoua!
Salut
Cred ca ar trebui sa iti muti atentia de la astfel de obiecte fara nici o valoare, catre chestii mai serioase, cum ar fi studiul.
Nu incerc sa-ti tin predica, dar e mai benefic pentru viitorul tau.
O jacheta Versity, de-aia, se uzeaza in timp, si devine o zdreanta, dar ce e in capul tau ramane pentru totdeauna.
Pai,draga Anderson, sau care ar fi numele tau , am premiul 1 de pe clasa 1, sunt cea mai buna la invatatura, de fumez nu fumez, singura data cand am baut a fost de revelion dar si atunci am baut sampanie de copii, un pahar de adulti si o bere fara alcool cu lamaie cu parintii de fata, sunt cuminte deci cred ca as putea ravni la 2 lucruri care se poarta foarte tare in ultima vreme.In plus nu stiu de ce imi raspunzi la o intrebare care nici nu am pus-o. Dar multumesc oricum.P.s. nu m-ai prea ajutat
Pai, mai simplu, nu nu vreau sa iti fac in ciuda... Nu mi-am luat Varsity Jacket doar Converse si in plus, eu nu am zis nimica. Cand am venit sus langa tine ai zis ' All Star? ' si am zis ' Da! ' si eu nu am mai zis nimic, treaba ta ce intelegi, nu-mi pasa. Si nu nu le urasc, chiar de mult am vrut sa imi iau Converse si acum cand mi-am luat nu am zis nimic Chiar tu mi-ai zis dupa ce ti-am zis ca ' Da ' ai zis ' Wow, si eu as vrea '
misauratcuviata întreabă: