In primul rand nu o lasa sa vada ce te afecteaza intr-un vreun fel ce face ea ca mai mult o intaresti ca stie ca tu te oftici si ea mai mult o sa faca! Iar in al 2 lucru e o prefacuta acum zice ca nu-i place ceava apoi a doaua zi ii place si chiar nu ar trebui sa o bagi in seama si cand vezi ca a facut ceva rau sau cand ai ocazia sa ii faci ce ti-a facut si ea tie gandeste-te bine daca vrei sa o faci si pe ea de ras sau nu dar eu as zice sa incerci daca ai aceste ocazii! Baftaaa!
Salut
Cred ca ar trebui sa iti muti atentia de la astfel de obiecte fara nici o valoare, catre chestii mai serioase, cum ar fi studiul.
Nu incerc sa-ti tin predica, dar e mai benefic pentru viitorul tau.
O jacheta Versity, de-aia, se uzeaza in timp, si devine o zdreanta, dar ce e in capul tau ramane pentru totdeauna.
Pai,draga Anderson, sau care ar fi numele tau , am premiul 1 de pe clasa 1, sunt cea mai buna la invatatura, de fumez nu fumez, singura data cand am baut a fost de revelion dar si atunci am baut sampanie de copii, un pahar de adulti si o bere fara alcool cu lamaie cu parintii de fata, sunt cuminte deci cred ca as putea ravni la 2 lucruri care se poarta foarte tare in ultima vreme.In plus nu stiu de ce imi raspunzi la o intrebare care nici nu am pus-o. Dar multumesc oricum.P.s. nu m-ai prea ajutat
Pai, mai simplu, nu nu vreau sa iti fac in ciuda... Nu mi-am luat Varsity Jacket doar Converse si in plus, eu nu am zis nimica. Cand am venit sus langa tine ai zis ' All Star? ' si am zis ' Da! ' si eu nu am mai zis nimic, treaba ta ce intelegi, nu-mi pasa. Si nu nu le urasc, chiar de mult am vrut sa imi iau Converse si acum cand mi-am luat nu am zis nimic Chiar tu mi-ai zis dupa ce ti-am zis ca ' Da ' ai zis ' Wow, si eu as vrea '
OkAyAn, despre mine este vorba si ce a scris ea mai in sus nu este adevarat. Este adevart mi-am luat Converse, dar nu i-am zis ' MORI DE CIUDA! ', am mers langa ea si ea a zis ' All Star? ' si eu am zis ' Mda...'
Varsity Jacket?! All Star?! Imi plac amandoua, si nu, nu i-am zis si nu sunt prefacuta.
Nuj care si cum eu doar am sfatuit-o si prefacuta te-am facut(fara intentie) doar din ce mi-sa descris deci fara suparare!
misauratcuviata întreabă: