Mâncarea din restaurantele fast food eu ultra procesata. La restaurantele care fac mâncare gătită probabil doar sosurile sunt procesate și cumpărate industrial. In rest e mâncare gătită normal.
Resturantele nu folsoesc mancare procesata, doar fast-foodurile, dar tu esti prea micut ca sa stii acest lucru, sau ca sa mergi la servici.
Dupa intrebarile si raspusnurile postate pe aici, nu ai mai mult de 15-16 anisori.
E irelevant ca e meniul zilei sau nu, e relevant cum se gateste la respectivul restaurant.
La restaurante se folosesc produse semiambalate comandate la producătorii de mâncare.
Mulți patroni de restaurante cumpără direct din magazine de producător marfa mai ieftină.
Diferența unde sunt restaurantele contează la calitatea produselor trimise de producători.
Dacă vrei să mergi la restaurant de lux și foarte scump mergi până în ora 14.
Iti gatesti tu ceva acasa si iti iei la pachet.Gasesti retete pe internet cat sa-ti ajunga o viata.Nu e asa greu.
Un restaurant comandă un număr de produse pe care le estimează că le servesc în ziua aia.
La un restaurant se servesc multe porții până în ora 14 - 15 și tu dacă te duci la ora 19 normal că nu mai are restaurantul produsul comandat dimineața și servit până la ora 14 - 15.
'Probabil' ala ma face sa rad cand îmi amintesc ce se întâmplă la bucătării in restaurante
1. Da. 2. Da, 3. Mîncare ne procesată. 2. De la piață. 2. E așa și așa. 4. Da.
Ideea pentru un stil de viata sanatos e sa eviti cat mai mult mancarurile la conserva, si care au termen de valabilitate mare.
Totul o sa fie ok cat timp mananci fresh, legume proaspete si nu congelate, carne proaspata care la fel, preferabil sa o cumperi decongelata, asa stii ca e proaspata, si o poti congela tu in conditii de siguranta, nu de putine ori au fost cazuri cand s-au gasit in market-uri produse congelate de 10 ani, avand doar eticheta schimbata, la fel la fructe, cumperi fructe proaspete, nu congelate, ai prins ideea.
Mincarea neprocesata este aia ce o maninci din pom, sau de pe cimp, ori tai un animal si maninci carnea asa cruda
In rest totul este procesat, adica preparat, asa cum tu faci acasa o mincare anume, aia este procesata, adica nu-i luata asa direct din natura.
Ce inseamna pentru tine mincare procesata?
Toti oamenii maninca mincare facuta, adica procesata,, dar mai maninci si chestii neprocesate, asa cum sunt seminte de floarea soarelui, seminte de migdal, de mai stiu eu nuci, etc.
Sau salata de legume, salata de fructe, alea doar le tai si aia e tot le bagi in burta deci nu-s procesate.
Daca de exemplu faci din mere gem, sau le razi, le bagi ceva zahar, le dai la foc nitel deja acel produs este procesat.
misauratcuviata întreabă: