| Allexaaaandra a întrebat:

E bine sa treci peste o cearta fara nicio explicatie? Ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic...

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mie nu-mi place, simt ca am lasat lucrurile neterminate, nerezolvate, dar uneori e mai bine decat sa lungesti cearta la nesfarsit.

| antonius74 a răspuns:

Depinde de ce natura era cearta, daca implica mai multe persoane sau doar pe tine si alta. poti sa treci pur si simplu peste o cearta mica intre voi doi care s-a intamplat asa, sa fie, dar peste una mare de care a aflat tot satu', nu cred ca e bine sa ramane lucrurile neclarificate, parere meawinking

| fabiola a răspuns:

Daca e o cearta copilareasca, poti. Daca e o cearta care afecteaza relatia, care raneste un suflet, nu trebuie lasata asa, fara explicatii.

| Betty18 a răspuns:

Daca nu a fost prea grava sigur k da
sau poate ca pers cu care te-ai certat si-a dat singura seama care a fost motivul si numai are nevoie de explicatietongue

succes

| scufitzaneagra a răspuns:

Eu cred ca da... daca sunt certuri marunte care daca ar fi continuate nu ar atrage decat certuri mai mari.batting eyelashes.decat sa o lungesti mai bine treci peste...bye

| jedi_8834 a răspuns:

Da, este ok

| dyna_1486 a răspuns:

Depinde de situatie. dar eu zic ca nu pentru ca mereu trebuie sa lamuresti totul. pot aparea alte probleme daca nu o faci.

| cipy a răspuns:

Da pentru ca sa ii demonstrezi persoanei iubite ca ai incredere in ea. Explicatiile sunt motiv de cearta mai serioasa care se poate sfirsi chiar cu despartire!

| patricia_1074 a răspuns:

Nu
ne e bine deloc...asa am facut eu si acum am ajuns sa ma despart de el pentru ca nu mai suportam... s-au strans mult prea multe...si nici daca am vrea sa discutam acum ...nu ne-ar ajunge 2 luni sa povestim toate fazele... e fff urat...asculta de mine...si nu faceti aceeasi greseala ca mai tarziu veti regreta si partea rea e ca nu veti mai putea repara nimic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, pentru ca incepi sa te gandesti ce ar fi zis X. ce ai fi zis thu. ce se putea intampla...
xoxo
by dydee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred. Lucrurile trebuie lamurite fara cearta, fara patima, dar cu o discutie calma ca sa nu ramana dubii, suparari si, apoi va impacati si mergeti mai departe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Certurile sunt generate de principii, concepte (despre viata, comportament, moduri de a privi lucrurile prin prisma educatiei si a experientei ), daca exista suficienta indulgenta cuvantul "cearta" nu exista, "dispute?" e, suna altfel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur nu...Trebuie sa lamurim problema

| ralukyn23 a răspuns:

Nu... dp parerea mea cat de mik ar fi cearta.trebuie sa aiba o explicatie...dk X nu`ti da nici o explicatie, u il ierti... o sa zic k u nu`i ceri explicatii si dk se cearta cu u te impaci repede cu el...pentru X o s devina obisnuintawinking