Parerea mea e ca te complici inutil.
Ai vazut ca e intr-o situatie delicata si ai incercat sa faci o promisiune unei persoane care nu mai exista in ciuda vointei tale, dar ajutata de imprejurime, ca o sa-l ajuti (pentru prietenia care a fost intre voi, incercand sa vezi daca mai este asa cum a fost odata, sau daca ai putea sa-l readuci in acel stadiu) ai incercat sa respecti promisiunea, ai respectat-o dar in acest timp ai descoperit ca el nu mai e asa cum credeai tu ca este, si ca nu are nevoie de tine. Ai aflat ca nu mai este cum a fost ca este o persoana orgoliasa care nu este dispusa sa renunte la orgoliu (cel putin nu pentru tine) si prin urmare ai ajuns la concluzia ca nu merita efortul si ca lui ii este bine asa cum e acum.
Cam asa vad eu situatia ta.
Calmează-te, îţi place sau nu băiatul? Dacă da, dă-i bătaie, dacă nu, care e problema?
Fără glumă, dar... te-ai gândit să scrii o carte? Nu chiar un roman, dar o nuvelă ar ieși din chestia asta.
Și poate după ce vei avea succes, te va privi și el.
Dar până atunci, n-ar strica să îți iei naibii inima-n dinți și să vorbești cu el.
Baftă!
Deja scriu ideea, bănuiesc că într-o zi o să am tupeul s-o și public. Încerc să îmi fac curaj să vorbesc cu el și știu că doar așa aș putea să-mi răspund la întrebări. Amuzant e că eu nu sunt genul de persoană ezitantă, de fapt, sunt mult prea directă, dar cu el nu pot să fac la fel. E stresant. Nu pot să mă duc la el după atâta vreme și să-i spun... Ce? Că s-ar putea să-mi placă de el? Că, de fapt, nu sunt sigură ce se întâmplă? Ar fi ciudat mai ales că știu că în loc să repar situația, aș scoate o prostie pe gură care l-ar îndepărta și mai rău ( dacă ar fi posibil ). Eu am nevoie de răspunsuri fără să le caut de la sursă, deși știu că e imposibil.
Mai scrie-i o data si vezi ce iese.
din cate spui tu pe aici inca ti la el chiar daca s-a schimbat
incearca sa vorbiti si sa vedeti unde ajungeti si lasa timiditatea ca cu timiditatea nu ajungi nicaieri. vorbeste cu el si spune.i ce simti, adu-i aminte de copilaria voastra de toti ani, adui aminte de trecut si o sa vezi ca nu va fi indiferent, nu are cum sa fie indiferent, macar un pic o sa il atinga si atunci va vorbi mai moale, mai fin adica nu se va mai da asa dur si asa veti putea sa vorbiti despre ori ce, o sa iti fie mult mai usor sa vorbesti ori ce subiect cu el
sper ca ti-a fost de folos sfatu meu si bafta multa :*