| FaraNume1245 a întrebat:

E greu sa fii salahor? Am mai carat boltari si am mai mers cu roaba plina de multar, dar nu 8 ore pe zi. Deci, cam cat de greu poate fi?

12 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

De la foarte greu in sus. laughing Insa cu timpul te vei obisnui si ti se va parea floare la ureche chiar si un "sprint" cu roaba plina de mortar. happy In orice caz este un pic mai greu fata de situatia in care ai fi invatat si acum ai avea o meserie probabil mult mai bine retribuita. Sanatate!

| FaraNume1245 explică (pentru corbulalbrosu):

Ma gandeam ca ar fi destul de greu, dar totusi mi se pare destul de bine platita. Am gasit pentru vara viitoare un loc in constructii unde primesc cazare, mancare si 1500 de lei / luna. Mi se pare ok, avand in vedere ca acum am 16 ani. In fine, multumesc de raspuns.

| neutrino a răspuns:

Depinde de cat de tin salele. Nu degeaba se spune ca este una din cele mai grele munci si daca mai vorbim si cat castigi dintr-o asemenea munca, parca este si mai grea.

| FaraNume1245 explică (pentru neutrino):

Sunt tanar, cred ca ma tine spatele. Iar despre castig, mie mi se pare destul de bun.

| neutrino a răspuns (pentru FaraNume1245):

Atunci esti bun de salahor, dar peste cativa ani ce vei face?

| FaraNume1245 explică (pentru neutrino):

Nu stiu, asta cu salahorul e asa, un job de vara.

| darrio2007 a răspuns:

Ăla e mortar nu multar. Te vaiti de 8 ore pe zi? Esti norocos.Altii trag si mai mult de 10 ore pe zi. Mai ales acum ca ziua este lunga.

| neutrino a răspuns (pentru FaraNume1245):

In acest caz este ok.

| darrio2007 a răspuns (pentru FaraNume1245):

Nu te hazarda din prima sa te dai mare cu fortele tale. Ca poti claca rapid. Munca in constructii cere forta dar mai ales rezistenta fizica. In timp.Cam prea frumos 1500 de lei cazare si mancare pentru un salahor.

| FaraNume1245 explică (pentru darrio2007):

Nu neaparat salahor, dar pe un santier lucrez. Si nu cred ca o sa am norocul sa lipesc boltari.

| DeikrAndrei a răspuns:

De 2 saptamani lucrez la firma tatului meu ca salahor. In primele zile faci febra musculara laughing apoi e usor, dar o sa ajungi obosit acasa in fiecare zi, nu mai ai timp sa iesi, chestii de astea. Dar merita daca stii ca iei bani multi, dar pe 9-10 milioane, eu zic ca nu merita. Eu o sa iau 20 la sfarsitul lunii, si de asta m-am apucat happy n-am decat 16. Mie cel putin nu mi se pare EXTRAORDINAR de greu.

| AFR81 a răspuns:

Este greu. Munca strict fizica, in general, e grea. Am avut un prieten care lucra in constructii, de la 8 la 17. Cand venea acasa nu mai era bun de nimic. Pe langa asta, dupa un timp au inceput sa se instaleze durerile de spate. Depinde de tine cat poti sa duci. Ca un job de maxim 1 an, pentru a strange niste bani e ok, dar sa faci asta toata viata mi se pare un chin.