Da,chiar sa devii anxios la cele care arata bine,asta e o forma de anxietate,când trec de alea urate nu cred că te simți ciudat, crispat când trec de alea frumoase te simți fiindcă în subconștientul tău fata de ele te simți inferior din orice punct de vedere, când te simți inferior fata de un lucru acesta te bruiază, îți,, activează " hormonul stresului numit cortizol.
E adevărat, când vad o bunaciune ma simt de parca eu arat ca un raton ud într-un container
Da,că o vezi ca pe o zeiță nu ca pe un Om,care poate avea și aceasta multe probleme dar care nu le afișează sau relatează le maschează bine. Multi avem defecte,multe par ok dar au și ele multe insecurități, complexe chiar de propriu fizic!
Asta fiindcă nu vorbești deloc cu ele,le divinizezi,când vorbești cu ele o sa îți dispară acest sentiment de nesiguranță,intimidare,crispare,sau momente de anxietate, vei discuta cu ele cum o faci și cu prietenii tai, va decurge totul natural nu mecanic și nu vei avea emoții sau stres.
Nu ai încredere în tine și de aia, le ridici prea pe piedestal.
Ele au un fler cu care se nasc o intuiție simt imediat un bărbat daca e nesigur, timid sau pampalau că și cum ar emana hormoni de mascul BETA și de asta nici nu îl bagă în seamă îl evită sau baga in FRIENDZONE.
Eu nici nu prea știu ce sa vorbesc cu o gagicuta normala gen mai urata 2/10, logic ca nu ma aștept vreodată sa vorbesc cu o frumusețe 10/10
Pai eu am anxietate horror dar tot ies din casa că merg la păcănele, Mall, magazine nu contează dar ies nu stau numai în casă! Daca as avea cu cine sa ies as fi ieșit zi de zi, eu sunt făcut KO de la anxietate și tot mă expun ies afara chiar daca mă rupe! Eu lupt dar e complicat că e serioasa nu e o anxietate ce o are
Ce o are orice persoana care se plânge că e anxios, anxietatea mea îți distruge complet viața dar eu cu tratament sunt relativ ok, fara e jale! Și eu as merge la sala!
username_4398 întreabă:
anonim_4396 întreabă: