| hermione a întrebat:

E o poveste destul de lunga si probabil multi vor trece peste intrebarea mea, dar chair am nevoie de un sfat. Am 15 ani si am avut primul prieten de curand -dar m-am despartit de el deoarece era prea posesiv si prea romantic -( voia mereu sa ma conduca acasa chiar daca eu ii ziceam NU - pentru. ca ne vedeau vecinii si nah era incomod, in fiecare pauza venea la mine ( el nu era in clasa cu mine) si chiarsi cand ii ziceam ca am test si nu pot iesi... se baga mereu in viata mea ( de ex am vrut sa mer la balul bobocilor cu amicele mele sa radeam pe seama concurentelor pitigaiate si cu nasul pe sus si hopa a venit si el -* luandu si loc fix langa mine ) ). si asta nu a fost singurul motiv - chiar si cand eram cu el ma uitam dupa baiatul pe care l-am placut din clasa a 5 a care nu m-a iubit niciodata ( dar am anumite amintiri cu el - desi e genul de bad boy dar are o inima mare si cand nu e cu baietii e diferit.am incercat sa l uit dar e foarte greu- il visez din cand in cand si la liceu nu ma pot abtine sa nu ma duc la o prietena in clasa special sa l ad pe el ( am fost colegi in gimnaziu dar acum suntem in clase diferite ). Dar in acelasi timp am cunoscut un baiat - prin intermediul unui proiect scolar - pasionat de desen la fel ca si mine - care e genul de baiat cuminte si linistit, are nu cred ca a avut prietena. E goarte talentat la desen si vrea sa dea la arhitectura ca fratele lui mai mare si de Craciun mi-a facut cadou un caiet profesional de desen care stiu ca e ff scump ( bine dupa ce il intrebasem cu 2 sapt inainte de asta de unde are un caiet atat de fain -- dupa ce l vazusem pe al lui ). e un baiat ff dragut dar cred ca a facut gestul acela din bunatate ( o colega mi-a zis ca a fost odata intr-o excursie cu el si ca le ceda locul lui altor fete, profi sau orice laughing. ) nu prea am mai tinut legatura de atunci prea mult cu el si nu ma abordat pe mess- dar de ziua lui m-a chemat la el la clasa ca sa ma serveasca cu o cocolatica - bine am fost mai multe colege la el - si toate colegele l -au pupat pe obraz si asa si eu la fel si l am si imbragisat si s a auzit ceva gen ooooo din partea lor. oricum cand ne intalnim prin curtea scolii imi zambeste si ma saluta. in ultima vreme sunt extrem de confuza. ma gandesc ca poate incerc sa imi placa alti baieti ca sa il uit pe cel de care sunt indragostita din a 5 a, sau poate ca chiar imi plac ( pe langa baiatul asta ma mai uit dupa unul ) iar unele colege chiar imi spun :,, mai lasa oamenii sa fie fericiti... daca vezi ca ei - o colega oarecare- ii pla e de X nu trebuie sa ti placa si tie!,, va rog ajutati-ma.

7 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Vorbesti de o atractie (nicidecum iubire, nue xista asa ceva la varsta ta) amplificata de varsta frageda pe care o ai. Acum, un citat care mie imi place mult spune ca ''mai tarziu devine prea tarziu'', situatie cu care tu te confrunti dar din care inca mai ai scapare daca ACTIONEZI. Nu lasa ceva ce iti doresti sa iti scape printre degete.

| Lov3m3islittle a răspuns:

Ai spus ca ai 15 ani happy adevarul e ca iubirea aia pe care o crezi tu fata de acel baiat de care te`ai "indragostit" in a 5 nu e iubire tongue E doar o atractie foarte puternica... sfatul meu e sa incerci sa fii cu baiatul ala talentat la desen happy
Si inca ceva acel baiat stie ca tu il placi din a 5?

| hermione explică (pentru Lov3m3islittle):

Da, i-a spus o prietena de-a mea anul trecut si a zis ca el ma vede doar ca pe o amica sad

| Lov3m3islittle a răspuns (pentru hermione):

Atunci eu zic sa incerci sa fii cu altcineva ca de ex mie mi-a placut de un baiat din cls a 3 si sunt in a 10 si de abia anul asta am reusit sa am ceva cu el intr-adevar de scurta durata dar a fost si simt niste fiori pe care nu prea stiu sa-i explic.tongue asta ca o paranteza big grin dar totusi incearca sa fii cu altceva stiu ca e greu dar totusi :* daca mai vrei sa stii ceva lasa`mi id tau in privat :*

| SynZeSaseTri666 a răspuns:

Prostii

| ViktoriaGherman a răspuns:

Daca iti place de cel cu care te intilnesti de ce te uiti la celalalt? Totul depinde de tine si de ceea ce simti, nu stiu, eu m-as intilni cu cel ce mi-a placut in a cincea : daca mai simt ceva pentru el chiar si daca este o "atractie". Bafta, dacavrei cucerestei pe amindoi tongue

| Rukichan a răspuns:

Well sari de la un subiect la altul, de la un prieten posesiv la indragosteala ta pe altcineva happy nu vreau sa fiu naspa dar e cam ciudat happy si ceea ce simti tu nu e dragoste sau e pur si simplu o atractie de moment care va trece cu timpul trebuie sa lasi lucrurile sa treaca de la sine happy