Ai spus ca ai 15 ani adevarul e ca iubirea aia pe care o crezi tu fata de acel baiat de care te`ai "indragostit" in a 5 nu e iubire E doar o atractie foarte puternica... sfatul meu e sa incerci sa fii cu baiatul ala talentat la desen
Si inca ceva acel baiat stie ca tu il placi din a 5?
Vorbesti de o atractie (nicidecum iubire, nue xista asa ceva la varsta ta) amplificata de varsta frageda pe care o ai. Acum, un citat care mie imi place mult spune ca ''mai tarziu devine prea tarziu'', situatie cu care tu te confrunti dar din care inca mai ai scapare daca ACTIONEZI. Nu lasa ceva ce iti doresti sa iti scape printre degete.
Daca iti place de cel cu care te intilnesti de ce te uiti la celalalt? Totul depinde de tine si de ceea ce simti, nu stiu, eu m-as intilni cu cel ce mi-a placut in a cincea : daca mai simt ceva pentru el chiar si daca este o "atractie". Bafta, dacavrei cucerestei pe amindoi
Well sari de la un subiect la altul, de la un prieten posesiv la indragosteala ta pe altcineva nu vreau sa fiu naspa dar e cam ciudat si ceea ce simti tu nu e dragoste sau e pur si simplu o atractie de moment care va trece cu timpul trebuie sa lasi lucrurile sa treaca de la sine
Da, i-a spus o prietena de-a mea anul trecut si a zis ca el ma vede doar ca pe o amica
Atunci eu zic sa incerci sa fii cu altcineva ca de ex mie mi-a placut de un baiat din cls a 3 si sunt in a 10 si de abia anul asta am reusit sa am ceva cu el intr-adevar de scurta durata dar a fost si simt niste fiori pe care nu prea stiu sa-i explic. asta ca o paranteza dar totusi incearca sa fii cu altceva stiu ca e greu dar totusi :* daca mai vrei sa stii ceva lasa`mi id tau in privat :*