Feelsbadman prietene, stiu si eu cum este fiindca am avut o situatie asemanatoare, am stat si eu 2 ani acasa din diverse probleme si tot nu am facut nimic util in acel timp, nu am "invatat" cum ar fi fost vorba. Acum sunt a 11a. Liceu de cacao, nu era destul ca am inghetat anul...
poate vezi ce iti place frate, daca cumva se conecteaza lucrurile astea... poate e o profesionala de mecanica auto + faptul ca deduc ca te pasioneaza daca te gandesti imediat la carnet. Si se castiga super bine. Nu ai asa grele orele... Eu iti tin pumnii stransi! De unde esti?
Buna! Nu trebuie sa-ti fie rusnie men, ai trecut prin ceva care altii nu prea inteleg si incepm cu glumele proaste, asaca capu sus si mergi inainte.
Si sunt de acord cu ceia ce vrei sa faci, daca as fi in locul tau si eu as face asa, capu sus si imergi inainte. Succes!
Stiu este putin greu, dar nu cred ca am pierdut cine stie ce. Ai toata viata inainte, cum s-ar spune. Asta e, ai gresit, acum asuma-ti greseala. Si sunt din Bucuresti
Nu e nimic rusinos, orice om cu gandire rationala va stii ca e bine ca incerci sa-ti continui studiile si sa ajungi ceva. In tara noastra e ceva comun sa stagnezi, sa fii inapoiat.
Lasa-i pe aia care fac misto, nu cred ca toata lumea ar avea motivatia pe care o ai tu.
Rușinos ar fi fost daca ai fi abandonat de tot, din punctul meu de vedere este chiar lăudabil.
Multe persoane abandonează definitiv în situații similare.
Nu e nici o rusine! E foarte bine ca iti continui studiile. Iti urez succes sa termini cu bine si de ce nu, sa ajungi si la facultate. Daca ai ambitie, poti orice.
Am 19 ani in prezent si am trecut a douasprezecea, cititi si invatati ca nu e a doispea sau a doisprezecea, si nu exista, de asemenea, optisprezece.
Geo2969686 întreabă: