anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E o treaba ciudata si am nevoie de ajutorul vostru. Recent am incheiat o prietenie cu doua fete carora eu le-am facut cunostiinta dar au inceput sa ma barfeasca si treptat s-au intors impotriva mea. Am considerat ca e mai politicos sa ma retrag din grupuletul lor si o perioada a fost bine. Nu ne-am deranjat. Dar au inceput sa ma barfeasca mai pe fata de la un timp, asa ca am vrut si eu sa le arat cum e, si am inceput si eu la randul meu sa le barfesc. Doar ca nu mai scap de ele. Mereu ma trezesc cu cate un mesaj de semi-amenintare in care imi spun sa nu le mai barfesc pentru ca o sa divulge niste chestii nasoale despre mine. Si deja au inceput. I-au spus unui baiat niste minciuni doar ca sa ma puna intr-o lumina proasta fata de el. Dar ele continua. Si nu stiu ce sa mai fac. Vreau sa se opreasca. Eu as vrea sa fie ca inainte cand ne intelegeam toate trei. Aveti idei ce as putea face?

3 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Ameninta-le cu bataia daca nu inceteaza. Le spui frumos prima data sa inceteze si sa va impacati chiar daca nu o sa mai ramaneti prietene si sa nu va mai barfiti daca nu se potolesc nici asa le ameninti ca va veni sora ta mai mare( neaparat o fata) si ca le va ciufuli putin sa vezi cum se potolesc.happy

| IceCreamDoll a răspuns (pentru AtateaConditii):

Ceva de genul mi-a zis una din ele. Ca ea are prieteni (baieti) si nu stiu ce o sa-i puna sa-mi faca. big grin

| AtateaConditii a răspuns (pentru IceCreamDoll):

Nu cred ca baietii o sa se lege de o fata. Nu au ce sa iti faca, doar zice asa ca sa te sperie.