| altfel001 a întrebat:

E prea de tot... M-am saturat, uneori imi vine sa ma duc dracu', sa plec undeva, s-o iau de la capat. Am 15 ani, baiat, si uneori, cred ca nici un prieten, care sa fie langa mine cand am nevoie de sprijin. Am impresia ca oamenii si cei de varsta mea, in general...ma ocolesc. Sunt complexat si de cum arat, desi, majoritatea imi spun ca nu arat rau, dar, dupa parerea mea am o fata de ****, mai am si 80 de kg si o burta I don't want to see. Poate ca sunt eu prea matur (pentru ca stau mai mult cu oameni mari), si de aceea prietenii ma ocolesc. TOTI MA EVITA, ma simt singur, poate ca nu stiu sa ma port cu oamenii. Uneori, ma simt in plus pe lumea asta

Răspuns Câştigător
| MassEffect a răspuns:

Frate nu are rost sa gandesti negativ, stiu cum e cand oameni te ocolesc mai ales daca esti gras si eu am fost foarte gras aveam 84 kg, dar din fericire mi-am focalizt atentia pe culturism pe care il fac cu cea mai mare placere, am ajuns la 72 kg, arat bine, am prietena (pana la 16 ani nu am avut nici una)si nu mai sunt EVITAT ba din potriva am foarte multi prieteni mai ales baieti si fete de la sala cu care ma inteleg excelent.Deci in concluzie punete si da din burta jos si o sa vezi ca tot o sa fie binebig grin

4 răspunsuri:
| altfel001 explică (pentru MassEffect):

Merci mult! Sa fii sanatos si fercit happy

| crinaxd00 a răspuns:

In aceeiasi situatie sunt si eu acum, simt ca sunt singura ca nu am nici un raspuns la nimic, simt ca traiesc degeaba dar stii vine randul fiecaruia stai linistit :* Niciodata nu te baza pe prieteni, si cel mai bun prieten care il stii de ani de zile te poate dezamgii, ti-o zic din propria experienta.

daca simtit nevoia sa vorbesti cu un strain si sa ii spuni tot ce ai pe suflet imi poti spune mie. o sa te ajut cu sfaturi :* da-mi add daca vrei savorbim mai multe 'yhate525'

| AleXisAleXis a răspuns:

Nu conteaza cat de slab sau gras esti conteaza cum esti tu.
Daca vrei sa ai mai multa incredere in tine incepe sa faci un sport. Fa`ti alti prieteni care ``te suporta`` si nu te evita. Canta la ceva, deseneaza. Poate ai vreau talent ascuns si nu stii. Poate te evita pentru ca te cred mai buni ca ei si vor sa fie ei in centrul atentiei sau cine stie? Poate doar ti se pare
Ai grija de tine si fi optimist si pozitiv

| ImHereForYou a răspuns:

Aspectul se poate schimba, insa caracteru ' mai greu!
Ar trebui sa fi fericit ca n-ai prieten, pentr ca ei sunt cei care-ti fac cel mai mult rau!
Si... daca esti asa complexat de felul in care arati... apuca-te de sala!
In trei luni, daca te ti slabesti 20 kg fara probleme...happy
Nu incerca sa te schimbi pentru a fi pe placul altora, lasa-i pe ei sa se schimbe, sa fie pe placul tau! Fa ceea ce simti! happy