anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E prostesc, dar simt ca soarta își bate joc de mine.Vi s-a întâmplat și vouă ca lucruri spuse în prostie să vi se întâmple mai încolo sau ceea ce ați visat să se transpune în viața reală? Mie mi se întâmplă câteodată.E ciudat, dar adevărat.Sa trec direct la subiect...I-am cerut pe mess colegei mele lectia la romana ca lipsisem si face un screenshot la lecția având lecția deja pozata dinainte în telefon.

-Sus pe lângă lectie apărea cerculetul ala ca conversa cu cineva.Nu prea am dat importanță cu cine discuta, ci am trecut cu vederea.

-Dupa 2 săptămâni vreau să mai șterg poze salvate automat în telefon,ci când să șterg poza cu screenshot cu lectia,ma uit o clipă si brusc mi-am dat seama cine e tipul ăla cu care discuta fiind fostul meu coleg de banca din generala,care nu îl suport si ma tachina atât de rău în generala încât mă făcea să plâng in unele dăți și îl mai luam si la bătaie\ne luăm la bataie reciproc(la propriu îl băteam dând cu picioarele în el sau lovindu-l cu cartea sau orice apucam sau lovindu-l cu buretele).

-Înainte să îmi dau seama ca el e,inainte cu câteva zile am avut un vis ciudat cu el în care s-au mutat la mine în clasa si nimerisem din nou cu el în banca, ci în rest nu îmi amintesc din vis doar esential.Dar stiu ca n-am sculat din vis transpirând pe la 5:00 dimineața. Apoi aflu că e iubitul ei si colega asta in clasa a 9-a am stat cu ea în bancă și simt că mă enervează ca ma gândesc că ăștia doi sunt împreună.

Intrebarea mea:Nu stiu de ce mă deranjează atât de mult ca ăștia doi sunt împreună, mai ales că cu fata asta suntem doar colege.Nimic mai mult...De ce ma enervează atât de mult chestia asta, ci nu pot să o scot din cap? Gândul îmi zboară doar la ăștia doi si simt ca ma enervează pe înăuntru.Stiind ca ei doi sunt împreună.Daca m-as întâlni cu el l-as lua la bătaie. Vreau să vizualizați din punctul vostru de vedere si sa îmi oferiți răspunsul vostru.

Repet întrebareabig grine ce ma deranjează chestia asta si nu pot să o scot din cap si sa fiu indiferent de situație?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Maturizeaza-te si comporta-te ca un om normal, pentru ca nu-i deloc normal sa te infierbanti si sa doresti raul cuiva, doar pentru ca tie nu-ti place de fata cuiva, mai ales ca nu-ti afecteaza viata si existenta, in nici un fel.
Invata sa respecti oamenii din jur, daca pretinzi respect!
Nu-i problema ta cu cine se iubeste colega ta, ca atare, vezi-ti de propria-ti viata si fii mulumita si recunoscatoare colegei care ti-a facut un bine dandu-ti lectia aceea.
Incearca sate autocontrolezi, pentru ca comportamnetul asta este de copil razgaiat si uracios, nu a unui om normal si crede-ma, ca nu vrei sa devii vreo scorpie, fara prieteni, de care lumea fuge!

9 răspunsuri:
| Erica150409 a răspuns:

Am pățit si eu o chestie de genul.
Si s-a întâmplat sa-mi dau seama mai târziu ca de fapt eu plac persoana respectiva. Pentru ca înainte sa se cupleze cu o fata de la mine din clasă eu nu am avut nici o treaba, dar când am auzit pur si simplu m.am simțit prost si nu mi.am dat seama de ce, dar pe parcurs am descoperit ca îmi placea de acea persoana
Nu stiu exact ce simți tu sau așa dar...
Din punctul meu de vedere
Probabil inca nu ti.ai dat seama de sentimentele tale. Înainte poate nu o plăceai, dar acum poate o simpatizezi mai mult...
Sau pur si simplu, singurul lucru este ca tu nu vrei ca ea sa stea cu acel băiat fiindcă ti.a făcut tie mult rău.

| ancaflorentinadt a răspuns (pentru Erica150409):

Reflectez la răspunsul tău și cred că ai dreptate, dar în clipa de față sunt nesigură.Am fost și cu ea în bancă în clasa a 9-a si cu el în general.Sunt a 11-a.Ma mir cum au ajuns sa se cunoască.Ei nu stiu ca am fost cu ei în bancă și nu am vb cu ea despre el ca il cunosc si altele.Nu stiu ce sa fac.Nu vreau sa ma bag ca m-as simți penibil, dar tot nu pot să îmi scot gândul ăsta din minte ca ei doi sunt impreuna.Cred ca ai dreptate si mersi pentru sfat.

| aurora23 a răspuns (pentru ancaflorentinadt):

Generala*

| aurora23 a răspuns (pentru ancaflorentinadt):

Sunt tot eu ancaflorentinadt, dar pe telefon am alt cont care i-am uitat parola.

| OldSoul a răspuns:

Din ce spui tu pare sa-ti placa de el, si ca esti putin geloasa pe colega ta, pentru ca el e cu ea are o relatie, dar cu tine se certa mai mereu.

| aurora23 a răspuns (pentru OldSoul):

Pe bune!? Eu? Geloasă?

Ha, ha! Nu îl plac pe tipul ăsta și cred că m-am lovi la cap dacă s-ar întâmpla asta. Unul, care mă făcea zilnic în generala idioată, sa fiu îndrăgostită de el.Ar fi culmea! Nu am mai vb cu el personal sau să îl vad timp de 3 ani fiind la licee diferite.Nu cred în dragoste, mai ales că dragostea e o atașare între 2 persoane pe moment.Practic o iluzie pentru cei înguști la minte.Nu am nevoie de așa ceva!

| OldSoul a răspuns (pentru aurora23):

Ok, nu il placi, dar totusi o mica gelozie/invidie e posibil sa existe, din simplu motiv ca a gasit o fata care tu poate o consideri prea buna pentru el.

| aurora23 a răspuns (pentru OldSoul):

Aici nu te pot contrazice.

| aurora23 a răspuns (pentru Violleta2022):

Asta e răspunsul care nu reușeam sa mi-l ofer singura.O trezire spre realitate cu un strop de nesimtire, dar sa fie adevărat ceea ce spui.Initial nu îi doresc rău nici ei, nici lui plus ca am specificat sus ca " e prostesc...".Cu ea ma înțeleg mega-bine în clasa, radem, ne ajutăm, dar pe el îl cunosc si stiu ca e un nesimțit, intruchiparea regelui cocalarilor.Inițial sunt matura pentru vârsta mea, dar de data simteam ca înnebuneam ca nu reușeam să îmi scot gândul ăsta din cap si nu înțelegeam de ce.Ma simțeam că o copilă răzgâiata, care caută ceva si nu stie ce.Ms