Eu port sutien de la 12 ani, deci nu vad nimic rau in a purta bustiera de; a 13 ani poti purta si sutien daca esti mai dezvoltata
eu nu cred ca sanii se lasa de la sutien o sa vezi ca daca faci sport nu ti se mai lasa sanii, trebuie sa faci miscare si curatenia prin casa e destul de buna, stersul geamurilor..., etc. si o sa vezi ca nu ti se lasa sanii cunosc persoane ivarsta care au purtat sutien de la varste mici si nu au avut probleme cu lasatul sanilor, atata timp cat au facut sport
Nu este deloc rau.Este chiar foarte bine.Inseamna ca te ocupi de tine si de fizicul tau.
Si eu la varsta ta purtam bustiera. Un an mai tarziu am inceput cu sutien.Depinde si d emarimea sanilor.
Oricum, nu este rau deloc.
Buna:*
Parerea mea este sa porti bustiera insa peste peste cativa ani, cam pe la 16-17 ani sa incepi sa porti sutien.Iti zic din experienta proprie ca eu am inceput sa port sutien de pe la 13 ani si acum am 15 si mi s-au cam lasat sanii. Cel mai bine e sa porti bustiera insa nu sutien.Macar pana pe la 16-17 ani.Si sa nu porti ca vai Doamne pari mai interesanta daca porti sutien . Eu de exemplu nu mai port sutien, port doar la unele bluze care necesita sutien/bustiera.
Pup:*
Da normal!
Si eu am aceeasi problema
De la orice tricou ti se vad sanii
Eu iti recomand bustiera oentru ca este mai comoda decat sutienul si luand pe tine un tricou nu ti se vad sanii
Cat poti poarta bustiera!
Numai bine!
Da, e normal sa porti bustiera, chiar si sutien dar sa fie unul potrivit care sa nu tina sanii in tensiune sau sa te stranga, iti recomand sa mergi cu mama ta pentru a cumpara un sutien pentru ca s-ar putea sa ai nevoie de un sfat, eu te sfatuiesc sa probezi si sa iei unul comod. bafta
Da. Dar daca esti mai dezvoltata poti purta si sutien, insa nu tot timpul. Doar cand iesi.
Io'' am 13 ani si port bustiera de la 11
si nu am nimic
deci da. e bine sa porti
IrinaAniri întreabă: