Http://www.hi5.com/......MyPhoto.do
uite asa sunt tunsa eu...cateodata imi place sa-mif ac freza "emo"...de taiat m-am taiat acum un an am scris numele prietenului meu cand ne certasem tare de thot...in fn acum regret ca am facut asta... dar asta e viata mai suferim din iubire...
in schimb n-am nimic cu cei care sunt emo... e viata lor;)
Nici eu nu sunt...... dar daca esti emo nu inseamna neaparat ca te tai cu lama!
Eu vreau sa-mi fac tunsoare de emokida...asta nu inseamna ca sunt un emo:)) dohhh
http://3.bp.blogspot.com/......2Bgirl.jpg
de genul...:P parul
Eu sincer nu is emo! dar mam taiat pe mana. aveam vreo 30 de taieturi cu laman-am avut de lucru
Nu sunt emo, nu m-am taiat, nu m-am machiat, nu obisnuiesc sa-mi fac freze extravagante, nu plang din orice, dar este o vorba: " si baietii mai plang cateodata".
Eu nu sunt emo. Ma tai. La mine este perioada adolescentei. Iubesc un baiat, el nu ma iubeste.De aceea, am vrut sa aflu cum se simte o persoana care se taie. Si ma tai. La inceput a fost doar din curiozitate, dar acum ma simt mai relaxata cand ma tai. Nu trebuie sa fii emo neaparat, ca sa te tai. Pur si simplu, unele persoane nu se taie pentru ca sunt emo. Poate sunt intr-o perioada grea, sau poate se simt bine cand fac acest lucru. Eu nu sunt emo si ma tai, dar nu cu lama, ma tai cu caterul.
Nu am o freza emo, extravaganta. Imi aranjez parul normal. Uneori mai imi fac suvite albastre cu spray-ul colorat, sau cu albastru de meti; violet cu violet de gentiana si roscate, vara, cu colorant.
De machiat, ma machiez obisnuit. Nu cu mult negru sau culori inchise. Ma machiez decent.
De plans, este adevarat ca plang cam des. Sunt sensibila. Plang din cauza unui baiat. Uneori, cand sunt trista, lumea nu ma intelege. Asta ma face sa plang.
Emo nu este doar un stil de vestimentatie, freza sau muzica. Curentul emo se leaga si de sentimentele oamenilor. Cei emo sunt deprimati, plang si se ranesc intentionat.
Isa exista si persoane care doar se imbraca in negru si au freza de emo. Nu sunt tristi mereu, nu plang din orice si nu se automutileaza. Ei bine, nu stiu daca se pot numi emo adevarati. Sunt un fel de emo mai veseli.
Cat despre cei care se taie... Acele persoane sunt obisnuiti cu durerea fizica sau se ranesc in cautare disperata de intelegere sau ajutor, simtindu-se incarcati de probleme, sau pur si simplu se simt bine ranindu-se.
Eu nu judec pe nimeni. Nu am nimic cu cei emo si nici cu cei care sunt in potriva celo emo. Eu nu sunt un emo, dar ma tai. Am facut o greseala experimentand acest lucru, pentru ca acum am rani si toata lumea ma considera disperata, nebuna sau emo. Dar pur si simplu, acesta este modul meu de a-mi exprima sentimentele, iar unii oameni nu inteleg.
Insa, nu sfatuiesc pe nimeni sa se raneasca intentionat, sa se automutileze sau sa devian emo, pentru ca poate deveni dependenta. Incepe cu o incercare, apoi terminandu-se cu rani. Insa, nu-i judec pe cei adepti ai curentului acesta...
Eu nu sunt emo. nu=mi fac acele freze [unele superbe] eu plang din orice pentru. ca sunt foarte sensibila de cand m-am nascut. si atat doar ca ma tai acum incerc sa ma mai abtin dar...
Adryana98 întreabă: