| sergiu2525 a întrebat:

Era 10 50 seara acuma cateva zile.Stateam in pat si asteptam sa dorm.Intre somn si vis, am vazut o lumina alba puternica cu ochii mintii(pentru ca cand inchizi pleoapele vezi intuneric) si am simtit cum tot corpul meu este miscat.O fractiune de secunda a durat, si era foarte puternica lumina.3 zile mai tarziu, azi, la 10 40, citeam o carte, si ma plictisea, asa ca atipisem.5 minute.Si am patit la fel, numai ca fara lumina.Am tresarit din atipire si m-am trezit instand, tot corpul fiind parca miscat.Este de domeniul psihologicului sau paranormalului? Nu pot dormi acum.

5 răspunsuri:
| motan444 a răspuns:

Ce ai fumat laughing

| sergiu2525 explică (pentru motan444):

Aer.

| paulacarry a răspuns:

Este de domeniul prostiei laughing)
PS: Nu mai scrie,, ca cand,, laughing)

| StefiChan8D a răspuns:

Poate este din domeniul psihologului, dar a paranormalului nu. Simt aproape la fel cand sunt obosita si incerc sa adorm. Cred ca este din cauza oboselii chiar daca nu iti dai seama.

| Tyberiu2000 a răspuns:

(scuze că răspund atât de târziu).Ce ai avut tu a fost un OOBE ( Out of Body experience). Cel puțin un început, eu nu am avut niciodată, deși încerc. Însă am un coleg care s-a trezit în miez de noapte și a început să se plimbe pe afară. S-a trezit când a sărit și a observat că nu cade. Poți căuta pe net despre acest fenomen.Sunt foarte multe site-uri.