anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eram in lidl si am vazut un angajat care aranja marfa, eu am trecut pe langa el si m-am indragostit instant si am zambit la el, apoi ne-am intalnit a doua oara si mi-a zambit si el. A doua zi ma duc iar cu gandul ca o sa ma bag in seama cu el si o sa-i cer Instagramul, dar l-am vazut doar odata si apoi a disparut, nu stiu ce sa fac sa dau de el, sa aflu cum il cheama sau daca are Instagram.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Și de asta nu dormi la ora asta? laughing
Ai 15 ani?
Nu știu... întreabă l pe șeful lui.

| Syrten a răspuns:

Întreabă un alt angajat ce îți este în cale, întreabă dacă îl cunoaște pe băiatul ăla brunet/blond. la vreo x ani. etc. măcar numele mic să îl afli că de acolo te descurci și dai tot Facebook si insta peste cap până îl găsești?

| Anomima9889987 a răspuns (pentru anonim_4396):

Fac 18 ani prapaditule?

| cehos69 a răspuns:

Ce sa l mai gasesti ca l a dat afara

| Violleta2022 a răspuns:

Eu spun sa-i zambesti si atat, ca de te place iti cere el numarul de telefon, fiindca instagramul si FB sunt site-uri de pierdut vreema doar, mintindu-se mult, ca sa treaca vremea.
Faptul ca a disparut din magazin, poate fii pentru ca a fost angajat temporar si probabil s-a plictist de munca si si-a dat demisia sau lucreaza numai noaptea, cand pune marfa pe raft.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Anomima9889987):

Mă întrebi dacă faci sau nu 18 ani, "prăpădito"? Părerea mea e că mai ai până la majorat câțiva ani așa laughing

| darrio2007 a răspuns:

Cauți reduceri in Lidl?

| stefiiii3 a răspuns:

Continui sa frecventezi magazinul pana cand dai de el, sigur nu a disparut de pe fata pamanatului, se poate sa fi avut liber sau chiar concediu.
Doar asteapta, apare el.