Nu fata draga, faptul ca parintii tai te-au pedepsit nu inseamna ca toata tara are cei mai stricti parinti.
Nu. Depinde si de copii, indiferent de țară.
Probabil copiii din Romania au luat-o mai razna decat cei din alte tari. De aici si reversul.
Pai tu (Violeta) te uiti la un copil care tipa putin in autobuz dupa o zi stresata la scoala si spui ca dovedeste ca nu ii este frica de parinti? in occident daca dai o palma la copil-u tau (nu mai vorbesc de curea) intri imediat in puscarie inainte sa ti se termine judecata nu ca aicia in Romania. dar aicia oameni mai invarsta cum probabil sunteti voi inca mai sunteti blocati la "ieu l-am facut, ieu il omor" din conceptia comunistilor( bine ca nu spuneti ca abortu este o crima...) pedepsele corporale nu sunt legale in china cum ai spus tu si nici in tarile mantionate de tine in Europa (cineva nu si-a facut lectile, cauta pe google). cred ca cei mai asemanatori cu parinti Romani sunt parinti din Rusia lui lenin.
Bună,logic ca nu
Cazuri sunt peste tot,bănuiesc ca ești încă în perioada de adolescenta în care nu te simți înțeleasă de părinții tăi.
Bucura te totuși ca se implica sunt multe cazuri poate și mai grave cu părinți care își trimit copii pe străzi la cerșit, ii pun la treburi,sunt bătuți,înfometați, câte cazuri nu sunt?
Eu una apreciez părinții stricți mai mult decât pe cei care nu ii interesează de viata propiilor copii.
Pentru ca prin simplu fapt ca sunt stricți arata cât de mult încearcă sa le ofere o educație și un viitor cât mai împlinit, poate nu vezi asta acum dar gândește te cum ar fi sa ai categoria părinților nepăsători care pot sa doarmă noaptea fără grija copiilor, ca unde o fii, cu cine este, dacă pățește ceva.
Asa este, sa-i tratam cu seriozitate, sa ne asculte cu mainile la spate si sa execute vorba noastra apoi sa taca din gura sau le prindem de ureche
anonim_4396 întreabă: