| AnonimFaraPereche a întrebat:

Este adevarat ca dragostea pură/ adevarata te atinge doar o dată in viață?

22 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cand iubesti cu adevarat ca barbat aia ramane in veci in mintea ta, da cred asta, vorbeste cu mai multi barbati sa vezi ca asa e

| OldSoul a răspuns:

Depinde, prima data e mai intensa deoarece nu ai experienta, deci oarecum dar, dar daca e sa o luam cu adevarat nu, se intampla de mai multe ori, conteaza doar sa fie persoana potrivita.

| AnonimFaraPereche explică (pentru OldSoul):

Pai si asta zic, daca gasesti persoana potrivita doar o singura data?

| OldSoul a răspuns (pentru AnonimFaraPereche):

Ala e ghinion.
Si eu am intalnit la o perioada o persoana care parea potrivita, dar nu a fost sa fie si totusi am mai cunoscut alta persoana si mai si decat prima.
Asta e, conteaza foarte mult norocul.

Si daca n-ai noroc, ce faci?

Te multumesti cu ce ai, nu mai cauti perfectiunea ci ceva apropiat, chiar daca nu o sa fie dragoste pura, sa existe cel putin armonie si intelegere.

Pai ideea e ca nu am nimic...si cred ca ar trebui sa ma impac cu ideea ca voi fii forever alone. sad

Cam asa sunt si eu, dar speranta moare ultima laughing
Deci nu mai dramatiza si incearca sa cunosti persoane.

Asa sunt eu, regina dramei ce sa mai. laughing)
Acolo in suflet undeva ascuns, foarte ascuns poate am o mica, dar mica speranta, dar revenind la realitate ma tot gandesc cu ce am gresit atat de grav in viata anterioara de nu am noroc deloc... Pentru ca sunt o pers care are foarte multe de oferit.

Asa sunt si eu, aia e, daca trebuie sa mor singur o sa mor singur, pana la urma fericirea si implinirea nu sta neaparat intr-o persoana. laughing

Asa e, imi place cum gandesti.winking

| anonim_4396 a răspuns (pentru OldSoul):

Voi fi acolo, va fi o moarte impartasita.☺

| OldSoul a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, odata si odata tot iti gasesti jumatatea.
Instinctul meu imi spune ca va veni la inmormantarea mea.

| CuriousStuff a răspuns:

Prima dragoste pura o ai fata de parinti, apoi urmeaza altele fata de unul/una sau mai multi/mai multe parteneri/partenere, si in final, exista o dragoste la fel de pura pentru copii si eventual nepoti, asa ca dragostea adevarata "te atinge" de mult mai multe ori in viata asta decat iti poti imagina acum.

| AnonimFaraPereche explică (pentru CuriousStuff):

Ma refeream la dragostea față de partenera/partenerul unei pers.,, jumatatea in viață,,, nu dragostea de parintii si chestii...

| Nemessys a răspuns:

Normal ca nu laughing.

| Clorox a răspuns:

Nici nu cred ca exista laughing

| WaterDrop a răspuns:

Da, este ca SIDA.Este de ajuns sa te atinga doar o data si apoi nu mai scapi pe viata, si te si omoara la un anumit punct.Nici o diferenta intre cele doua din pacate.

| FaraNume1245 a răspuns:

Nu.

| BlyeeetAK47 a răspuns:

Sau niciodata.

| Mădăd26 a răspuns:

Asta este o teorie, nu este adevarat. Te poti lovi si a doua si a treia oara de o dragoste care sa iti dea fiori.