Asta este o teorie, nu este adevarat. Te poti lovi si a doua si a treia oara de o dragoste care sa iti dea fiori.
Cand iubesti cu adevarat ca barbat aia ramane in veci in mintea ta, da cred asta, vorbeste cu mai multi barbati sa vezi ca asa e
Depinde, prima data e mai intensa deoarece nu ai experienta, deci oarecum dar, dar daca e sa o luam cu adevarat nu, se intampla de mai multe ori, conteaza doar sa fie persoana potrivita.
Pai si asta zic, daca gasesti persoana potrivita doar o singura data?
Ala e ghinion.
Si eu am intalnit la o perioada o persoana care parea potrivita, dar nu a fost sa fie si totusi am mai cunoscut alta persoana si mai si decat prima.
Asta e, conteaza foarte mult norocul.
Te multumesti cu ce ai, nu mai cauti perfectiunea ci ceva apropiat, chiar daca nu o sa fie dragoste pura, sa existe cel putin armonie si intelegere.
Pai ideea e ca nu am nimic...si cred ca ar trebui sa ma impac cu ideea ca voi fii forever alone.
Cam asa sunt si eu, dar speranta moare ultima
Deci nu mai dramatiza si incearca sa cunosti persoane.
Asa sunt eu, regina dramei ce sa mai. )
Acolo in suflet undeva ascuns, foarte ascuns poate am o mica, dar mica speranta, dar revenind la realitate ma tot gandesc cu ce am gresit atat de grav in viata anterioara de nu am noroc deloc... Pentru ca sunt o pers care are foarte multe de oferit.
Asa sunt si eu, aia e, daca trebuie sa mor singur o sa mor singur, pana la urma fericirea si implinirea nu sta neaparat intr-o persoana.
Da, odata si odata tot iti gasesti jumatatea.
Instinctul meu imi spune ca va veni la inmormantarea mea.
Prima dragoste pura o ai fata de parinti, apoi urmeaza altele fata de unul/una sau mai multi/mai multe parteneri/partenere, si in final, exista o dragoste la fel de pura pentru copii si eventual nepoti, asa ca dragostea adevarata "te atinge" de mult mai multe ori in viata asta decat iti poti imagina acum.
Da, este ca SIDA.Este de ajuns sa te atinga doar o data si apoi nu mai scapi pe viata, si te si omoara la un anumit punct.Nici o diferenta intre cele doua din pacate.
Ma refeream la dragostea față de partenera/partenerul unei pers.,, jumatatea in viață,,, nu dragostea de parintii si chestii...
scumpika89 întreabă: