Am cunoscut pe cineva care zicea ca este acolo si a intrat cu bursa. E venita din alta tara persoana respectiva si a intrat cu bursa acolo. Dar nu gasesc lista cu cei din alta tara. Daca ai putea sa o gasesti si sa verifici numele persoanei ti-as fi recunoscator.
Eu o sa incerc, dar nu promit nimic. Acum sunt in vacanta, când ajung acasă incerc
Nu este nici o graba, eu iti dau add si cand ai timp vorbim.
Salut nu pot sa iti trimit mesaj pe TPU cum putem vorbi? Din pacate nu am constiinta dar sunt interesat de alimentatie si de antrenament am creatina, proteine, omega3 si vitamine d3
Pare foarte ignorant ceea ce spui tu ai spus ca vrei sa vorbesti cu mine pe skype dar inca nu am primit nimic, ma deranjeaza ca ai dat cu presupusul ca eu am citit niste articole prostesti de parca nu asi fi capabil sa judec singur, am citit doar articole care incercau sa demonstreze ca dumnezeu exista si mai mult m.am enervat, sunt oameni care dupa ce termina o operatie de 10 ore ii multumesc lui dumnezeu (care ia si imbolanvit dar asta a fost o lectie de viata ) nu chirurgului
Daca asa ai inteles nu inseamna ca este adevarat. Cine are cancer poate sa creada in Dumnezeu numai ca face mult prea multe pacate si trebuie sa se caiasca daca vrea sa scape de suferinta. Iar copii se pot naste fara maini din cauza pacatelor parintilor. Asta e ca sa ne motiveze sa fim buni dar pentru unii e tot degeaba.
Ciudat ca in biblie spune ca pacatele parintilor nu afecteaza copii iar ce ai spus tu ca cine are cancer trebuie sa se caiasca daca vrea sa scape este extrem de ipocrit, in opinia mea doar pentru ca crezi ca oameni cu cancer trebuie sa se caleasca si ca au cancer pentru ca au facut multe pacate ar trebui considerat un pacat imens, nu ma mai intereseaza raspunsul tau am inteles cu cine am de-a face
anonim_4396 întreabă:
Anonimacereajutor întreabă:
Demeister întreabă:
Demeister întreabă:
Geo2969686 întreabă: