| careestefazafrate a întrebat:

Este greșit să fi rasist? Eu consider că nu, dar voi?

11 răspunsuri:
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Da,este greșit.
Nu contează ce etnie ai,de unde vii și etc,contează cum ești ca persoană,de ce să etichetăm o persoană sau să o urâm pentru ceva ce nu a ales,ci pur și simplu așa se născuse.
Să nu uităm că suntem persoane unice,deci da,nu este toată lumea la fel.
Aici îmi dai vibe de cazul evreilor cu Hitler,care susținea aberația că vrea o societate de oameni blonzi,cu ochii albaștrii și albi, asta era pentru el rasa superioara, a omorât oameni nevinovați și îi chinuise prin lagăre doar pentru aceasta bazaconie.
Oke nu îți place o anumită categorie de oameni, ii ocolești.
Să le dorești răul nu îți face ție bine cu absolut nimic, deci da.

| pufulescu0o a răspuns:

Nu este gresit sa ai opinii in baza experientelor!
Eu am avut intamplari neplacute cu marocanii si ii urasc, recunosc si sunt împacat cu asta.
Nu are nimic de a face cu culoarea pielii, sunt român dar mai inchis la culoare, oltean, plus ca nu am probleme cu nimeni altcineva, africanii negri, chinezii, ruşii, vest europenii etc!

| Hyperion7 a răspuns:

Cel mai bine e sa fii "legat " la ochi și să fii tolerabil cu toată lumea, până la urmă "nu judeca o carte după coperta " și știi de ce? Pentru că unele persoane de culoare sunt mai civilizate, respectuoase și mai cu bun-simț decât propriul neam.
Deci răspunsul este da, din păcate este sad

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eee, asta e intrebare asa sa faci putin flame sa se certe lumea, sau sa te certi tu cu lumea ca ai prea mult timp liber.

| careestefazafrate explică (pentru suntserios):

Sunt doar curioasă

| literallythesamebruh a răspuns:

Este greșit să pui astfel de întrebări. Știi prea bine răspunsul. Nu mai căuta atenție pe astfel de subiecte. Ce te aștepți? Să spui că e ok să fii rasist, iar atât eu, cât și alți utilizatori, să începem să înșirăm aici romane cu motivele pentru care nu e ok?

| Violleta2022 a răspuns:

Da, este foarte gresit sa fii rasist!
In tarile occidentale semnezi un contract la angajare prin care te obliga sa nu afci multe inclusiv sa nu fii rasist sau sa actionezi in vreun fel care denota in rasism, fiindca ti se desface imediat contractul de munca.

| dullcat a răspuns:

Da, este gresit.

| AdrianFoanga a răspuns:

Nu.

| Giulia911 a răspuns:

Normal ca e greșit, toti suntem oameni, important e caracterul, nu nația.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Daca de fata cu grupul respectiv de oameni nu esti, atunci e ok.