Eşti prea pesimist şi superficial. Nu eşti prost, se vede după felul în care scrii şi din faptul că eşti conştient că nu ştii să apreciezi o persoană aşa cum este. Fii mai optimist, nu mai gândi aşa. Nici nu-i de mirare că nu-ţi găseşti o fată pe plac când ai o asemenea părere despre tine. Eşti perfecţionist? Altfel nu înţeleg cum ai fi putut ajunge aşa.
Ai mai multă încredere în tine. Eşti conştient de defectele pe care le ai, încearcă să te schimbi.
Baftă!
Eu vreau, crede-ma, dar pur si simplu nu pot. Pune-te in locul meu si gandeste cum gandesc eu. Este imposibil pentru mine sa a incredere in mine, da'pai sa ma combin cu fete.
Poate am nevoie de ajutor sau nu stiu ce; celor ce le-am zis ce am scris mai sus, m-au considerat un ratat, un fraier ca nu incerc. Asa am ajuns sa ma consider acum.
Stii faza aia, daca unul iti spune un lucru, poate se inseala, dar daca mai multi zic la fel atunci asa este.
Pentru mine este imposibil sa ies din "friendzone", am doar 16 ani si gandesc astfel.
Am ajuns sa consider ca dragostea este o slabiciune; ceva ce nu merit si ca e mai bine sa urasc decat sa iubesc.
Fa pe nebunul cateva zile prin scoala si ai sa te obisnuiesti sa fi asa, si vei avea o viata ...Colorata!
Nu ai de unde sa stii asta an sinea ta esti un baiat sensibil si dragut crede-ma nu te mai descuraja singur nu meriti asta :*:*:*
Nu ai incredere in tine si nu esti sigur de fiecare lucru pe care il faci iti lipseste increderea trebuie sa te gandesti la lucruri pozitive ca ai norocul pe multi nu il au prsupun ca ai o familie frumoasa si iti dau un sfat ignora defectele si transformale in calitati incearca sa fi mai deschis tu esti responsabil pentru cea ce esti si tot tu ai dreptul sa te schimbi nu e prea tarziu orcine are dreptul la viata fi mai optimist si nu lasa orce fleac sa te afecteze
croissant întreabă: