Ilegal nu-i, da nici permis nu ar fi , in fine cunosc un baiat care fumeaza de la 9 ani si nu are nimic, amu are 13 ani si 148 cm...deci fumezi pe sanatatea ta +banii parintilor, ca doar nu ai tu bani sa dai in fiecare zi pe tigari.
Multi fumeaza, deci nu te ingrijora. Unii nici nu au trecut de 12-13 ani si sunt experti. Poate ca daca ai ambitie, o sa te lasi, dar daca nu doresti, atunci alegerea ta.
Nu,nu este ilegal...dar se poate lua politia de tine daca te vede pe strada fumand(sanse mici sa se intample asta dar teoretic asa ar trebui).
Mai bine te lasi de fumat dar e treaba ta.
Pe pachetele de tigari scrie''Interzisa vanzarea catre minori''dar 99% din magazine ti le vand oricum, insa asta nu inseamna ca le poti cumpara daca ai 8 ani(dar si asa poti daca zici ca e pentru parintii tai)nu e ilegal, nu-ti poate face nimeni nimic(decat parintii daca afla).Mai sunt unele magazine care zic''Nu vindem tigari minorilor''dar sunt ff putine, aproape deloc.
Buna
nu este ilegal, doar ca iti afecteaza sanatatea, iar tu ai luat acest viiciu cam de mititel..gandeste-te bine la consecinte si nu la faptul ca asa este cool
O zi buna
Teoretic e ilegal. Practic, daca esti minor si fumezi nu-ti face nimeni nimic. Am vazut niste tiganusi de 6-7 cu berea si tigara in mana pe strada si nu le-a zis nimeni nimic.
E ilegal doar sa cumperi tigari ca minor, de fapt e ilegal sa ti se vanda tigari... de fumat e treaba ta ca doar tu o sa traiesti cu 10 ani mai putin
Este ilegal sa cumperi tigari, iar ce -ti vand sunt pasibili de pedespse.
Iti strici sanatatea daa fumezi, dar cred ca stii deja asta.
Daca am doar 15 ani nu ineamna ca nu am banii mei, gasc de lucru si mai fac cate o combinatie.In plu de la parinti nu cer bani, daca vor imi dau, daca nu nu.
Liviuanonim întreabă: