Tu nu esti un baiat prost, ai putere de intelegere si ai si o anumita educatie astea doua ar trebui sa te ajute sa intelegi ca daca mergi la pescuit cu momeala de platica prinzi platica dac vrei nisetru sau morun, trebuie sa ai momeala de calitate.
dupa cum te imbraci si cum te porti ai sa atragi capre zurlii si prostute sau fete destepte si mai old-school cum tu spui ( iar eu recomand)
deci daca ai rabdare cu siguranta vei gasi ceva de calitate, daca te porti ca un smecheras de doi lei, ai sa prinzi cam ceva de un leu juma, c-asa-i la iaz.
Trăim într-o lumea superficială în care marca telefonului şi eticheta de la pantaloni te definesc ca om. Brusc, tu numai trebuie să fii tu, să ai propriul stil, gândire...că nu te integrezi în peisajul gri.
Fii tu şi ignoră turma!
Depinde de ce fata isi place, fiecare fata isi alege iubiti in functie de aspectul lor fizic, cu cat e mai frumoasa cu atat vrea un iubit mai frumos,desi nu trebuie sa arati foarte bine si sa nu ai pretenti mari simplu, am vazut multi barbati urati cu mari pretenti
e important cum te imbraci indiferent cu cine te intalnesti fie ca e fata sau baiat, aia e prima impresie, ca baiat nu te costa o avere sa cumperi ceva ok
ai o freza cum isi place tie personal, exista tot felul de persoane radu
aia care te critica nu isi sunt prietenii parerea mea, te imbraci cum isi place tie asta e important
De regula blugi obisnuiti (nu mi se vad gleznele cand ii port, ceea ce si intentionez sa fac), tenisi, tricou cu carouri (aici mi s-a zis ca ma imbrac "ca un bunic")/camasi/tricou obisnuit, cu sau fara model, cu sau fara gluga, fular si o sapca din aceea de iarna care tine cald si la urechi.
Daca ar fi dupa mine, pur si simplu n-as asculta pe nimeni. Imi place stilul meu fiindca ma face sa ma simt ca in 2007, decent, si imi tine si de frig, insa exista si oameni care trebuie sa vina sa imi spuna, fara sa le fac nimic rau, ca stilul meu e prea vechi.
Dar cum omul este o persoana sociabila, iar eu sunt om, inseamna ca trebiie sa fiu si eu sociabil.
"Este intr-atat de necesar sa arati foarte bine pentru a putea sa fii cu cineva?"Nu.Habar n-am ce varsta ai, dar de la un punct nu mai e atat de important doar aspectul fizic.Conteaza si caracterul.Adica ar trebui sa existe un echilibru(sa nu ajungi in extreme la niciuna). Aspectul fizic se poate imbunatati(in anumite limite)Necesita putin efort, dar nu e imposibil.Personalitatea e cea pe care ar trebui sa te axezi, dupa ce rezolvi cat de cat prima problema.
Conteaza. la unele persoane mai mult la altele mai putin. cand o sa mai cresti(nu stiu ce varsta ai) si o sa in jur de 30 de ani nu o sa mai intereseze pe nimeni cum te imbraci.
acum depinde de feicare persoane, totusi conteaza.
Depinde de varsta. cu cat inaintezi in varsta e mai important statutu decat lucrurile de care vorbesti.
Am vazut ca mi-ai răspuns la intrebare si am venit să iti zic si eu ca dacă tu ești diferit pentru ca te îmbraci old-school atunci esti norocos sa fii diferit. Iti dau un sfat, du-te si invata sa te bați si cand cineva se a de tine ii explici frumos ca nu toti suntem la fel....etc. Dacă nu încetează...Stii mai departe ce sa faci.