Nici o sansa baitel, ca ai numai 15 anisori si nu poti face vanzari ilegale.
Care paypal copilas, ca la 15 anisori ai tai este imposibil sa ai Paypal, ca-i ilegal pentru cei care au sub 18 ani.
Oi pacalii tu copii, dar in nici un caz pe mine, care lucrez cu paypalul de 10-15 ani.
Ești sigură? Dami ceva contact și îți arăt banii din PayPal + cont finanțat de 10k my funded FX daca știe ce e ăla bineînțeles
Ama avut 2 conturi finanțate de 400k 800k in total dar când am trecut ph1 și am îndeplinit 8% target 32k adică pentru fiecare nu mi-au dat ph 2 cu toate că nu am încălcat nici o regula.
Acu am cont de 10k la primul payout iau de 300k la MFFX
Dă-mi ceva Ig disocrd sa orice altceva pentru contact sa îți arăt că nu mă crezi sigur
Apropo știi măcar ce ăla cont finanțat? ( trading)
Firma la care aveam alea 2 conturi de 400k ( in total 800k) eram the forex funder nu recomand, nistes scammeri, mie nu mi-au dat ph2 cu toate că făcuse tot ca la carte fara sa încalc nici o regula + că la doi dintre prieteni mei le-au închis contul la 3% pierdere zilnica și nu 5% cat trebuia alte pers așteaptă și 2-3 săpt pentru un payout la the forex funder pentru că nu sunt legiti ca MFFX, MFFX, ftmo, BFP etc
Da, sunt 100% sigura!
paypalul nu se joaca cu copilasi de 15 anisori ca tine, fiind cea mai mare platforma internationala de plati din lume, unde copii si minorii sub 18 ani, nu au voie sa detina cont.
Du-te ma copilas si canta la alta masa, ca m-am saturat de minciunile tale.
victor.bo89 pe IG și vă arăt dovada cu conturile alea de 400k care in prezent nu mai sunt că a fost firma țeapa dar am in prezent de 10k phase 1 la MFFX + doavda cu, contul PayPal
Îți scriu ție pentru că Violetei nu pot să-i dau mesaj că are ceva funcție de ignorat la cat de fraiera e și crede că o mint cu toate că i-am zis sa îmi de-a ceva de contact săi arăt
---mesaj pentru violeta -- poate îl vede daca ți-l scriu ție că nu-i pot scrie ei!--
victor.bo89 si îți arăt dovada că am avut două conturi de 400k (800k total ) dar nu mi-au dat ph 2 după ce am trecut ph1! Pt că era țeapa firma respectiva
In prezent am de 10k la MFFX și e ok firma is ph1
Și îți arăt și dovada cu conturile + PayPal că poate așa mă crezi
Apropo n-ai auzit de părinți? Nu te-ai gândit că poate am pe numele lor?
Ph - phases
Mesaj pentru violeta --
Firma care era țeapa era the Forex funder nu mi-au dat phase 2 după ce ideponesem condițiile pentru phase 1 fara sa încalc nicio regulă și nu mi-au dat ph2 n-am primit niciun email nimic
The forex funder e țeapa cine caută pe internet vede
MFFX ( my funded FX) e ok super ok chiar
Apropo știi ce e ăla prop firm firma de finanțare? Că nu stau sa va explic.
Cum și ce fac aceste firme
Regulii, faze, target-uri etc
Știi violeta?