| Elena1234456 a întrebat:

Este normal sa iti fie frica de... baloane? Nu stiu, de fiecare data cand ma duc la o petrecere am tendinta sa ma inchid in mine.Nu suport chestiile care pocnesc, si mai e si suspansul ala. Voua de ce va e frica? Cum sa imi depasesc aceasta teama? Voi cum ati reusit?

Răspuns Câştigător
| yellowalien a răspuns:

Hei, si mie mi-e frica de baloanerolling on the floor Nu mi-e frica de intuneric, caini, gandaci, cimitire, sange, nu ma sperii la filme de groaza dar ma ingalbenesc cand se joaca cineva cu un balon langa mine laughing

| Andreiutu1 a răspuns (pentru yellowalien):

Stiati ca nu-i fain cand cineva sparge pe tine baloane

8 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

De fapt nu e vorba de frica de baloane ci frica pentru acele zgomote imprevizibile. Multi au trecut prin asa ceva in prezenta armelor de foc, de exemplu. Frica nu era pentru arma respectiva, ci fata de zgomotul pe cre il producea. Poti sa te educi in aceasta privinta provocand tu insuti diferite pocnete. La inceput iti va fi frica apoi cu timpul te vei obisnui. Poti incepe facand balonase mici dintr-un balon mai mare si spargandu-le pe rand.
Succes!

| bianca a răspuns:

Nu sunt in masura sa iti raspund daca e normal sau ...nu! cert e ca si eu am aceeasi "teama". sunt atat de frumoase si sunt un element ff important la decorul unei petreceri pana se gaseste unul care sa le sparga. pun mainile la urechi si arat...penibilstraight face
nu stiu ce sfat sa iti dauthinking fereste-te de nebunii care vor sa le spargalaughing
succes:*

| criss:) a răspuns:

Petrecere? vai I don't want to seelaughingpe mine cand eram mai mica bunica ma punea sa sparg baloanele cu furculitalaughingimi era frica de elebig grinnici acum nu ma simt bine la o petrecere cu personane mai putin cunoscute:in afara de nunta unchiului meu am dansat o singura data, si atunci a fost cineva la care tineam mult, deci nu am refuzatlaughingsi cu baloanele spargele cand esti foarte nervoasa, atunci nu iti va mai fi teamawinking

| mada12 a răspuns:

Pf, si mielaughing mi-a fost frica pana pe a 5-a laughing la balul bobocilor cand a trebuit sa spargem (cu si parteneru) un balon intre noilaughing (burta-burtalaughing). si am vazut ca nu am patit nimic. Dar, imi e frica atunci cand cineva pusca sampanialaughing E normal, tuturor ne e frica de ceva

| NoName1234 a răspuns:

Mie imi e frica de Gandaci happy

| andreea7520 a răspuns:

Şi mie îmi este frică de baloane laughing nu eşti singura!

| Andreiutu1 a răspuns:

Si mine mie mifrica de baloane foarte tare