| MyNameisEduard a întrebat:

Este normal sa plâng când sunt singur pentru că tânjesc după afecțiune sau am o problemă?(ma tem sa nu am vreo problemă mintală)
Dau fundă!

Răspuns Câştigător
| SharpEagle a răspuns:

E normal sa plangi ori de cate ori simti. Este un mecanism de balansare a psihicului. Foloseste-l cand ai nevoie, te ajuta sa te autocunosti, sa devii mai puternic (contrar aparentelor). Cand dai frau liber plansului, esti sincer si deschis cu tine insuti, lasi lucrurile din interior sa transpire in exterior, te vezi intr-o ipostaza despre care n-ai fi stiut, in cazul in care te cenzurai sa plangi. Ajungi sa intelegi de ce plangi, sa pui in concepte si cuvinte ceea ce te macina. Faci o introspectie. Si sa te detensionezi pentru ca mai apoi sa poti face ceva concret ca sa repari un aspect al vietii tale sau sa inlaturi ceva ce te deranjeaza.

4 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Da, sunt firi mai emotionale.

| LordCristobal a răspuns:

Nu,nu e ceva anormal dar trebuie sa mai îndrepți situația.
Probabil tânjești după afecțiune sau socializare, cred că simți nevoia să mai stai de vorba cu cineva.
O să fie multe momente în viața când trebuie sa fii singur și trebuie să te descurci că atare.
Singuratatea e grea la început dar după ce te obișnuiești cu ea o să te caleașca și o sa devii o persoana mai puternică.

| MyNameisEduard explică (pentru LordCristobal):

Simt nevoia si de afecțiune si de socializare, îmi doresc sa fiu strâns in brațe până ma voi simți mai bine.Un singur prieten apropiat am și e plecat din țară(vorbim pe messenger), în rest socializare am doar cu familia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai. Și eu o fac.