| Sara2 a întrebat:

Este posibil ca cineva sa ne faca farmece in casa? de 3 zile in fiecare dimineata si seara o pisica sta lipita si linistita de peretele casei si sufla intr-un mod ciudat, exact in acelasi loc in fiecare dimineata si seara, ziua nu, expre m-am uitat, numai dimineata si seara sta, o sa ma uit si diseara daca va fi din nou, oare acesta e un semn? sau e doar o coincidenta?

Răspuns Câştigător
| DNSK a răspuns:

Incearca k in locul ala sa dai cu apa sfintita! si de preferat sa spui o rugaciune! stropesti locul de 3 ori si te rogi! daca ai credinta. daca nu.nu stiu ce sa-ti zic.thinking credinta face minuni.doar daca o ai! tine-ma te rog la curent

8 răspunsuri:
| TenZo a răspuns:

E o coincidenta mai mult de cat sigur, nu te speria degeaba probabil vrea sa rada pisica de tine >.

| TenZo a răspuns (pentru DNSK):

DNSK te rog lasane cu din astea laughing))

| DNSK a răspuns (pentru TenZo):

Te-o intrebat pe tine cineva ceva? si lasane se scrie cu cratima (lasa-ne) pune mana pe gramatica k nu strica

Fii si tu putin mai serios (a) pui femeia pe ganduri. Nu o lua in nume de rau, radeam si eu doar, oricum raspunsul meu e mai amuzand decat al tau

Oricum nu's curios de raspunsul tau si nici de tine! chiar insisti sa te mai bagi in seama?

Imi cer scuze daca te-am deranjat.Nu o sa se mai repete

Si tot continui.acum esti si ironic.asa ca si chestie.u esti mandru de tine?

| Sara2 explică:

Baieti nu va certati, ma faceti sa ma simt prost de intrebarea care am pus-o dar stiti cum e cand ai un dubiu