E perfect normal,toţi facem asta.
Poţi fuma şi mai des,dacă te face să te simţi LIBER.
Fiecare poate face ce vrea,eu chiar te încurajez,ba chiar marijuana nu are nimic dăunător, sunt total de acord.
Bravo, tinere, eşti un exemplu, tot aşa!
Pai dependenta nu se simte decat ca o placere ., cam asta inseamna sa fi dependent . Iti creează stati de bine ca altfel nu ai mai consuma nu... Ai de voi cu drogurile voastre. Pământ scrie pe voi.
Pe oamenii ca tine, i-as impusca direct in acel mic loc dintre ochi. INVATA IN **** MEA SA SCRII INTAI.
☠ În primul rând îți demontrezi ție că ești un laș. Dacă vrei să scapi de timiditate încearcă să o învingi fără ajutorul drogurilor.
Am făcut asta, dar pursisimplu nu pot sa vorbesc mai mult( intelegi tu ideea)
☠ Nu îți fă griji, vei căpăta experiență dacă vei vorbi cu cât mai multe persoane și după aceea problema va fi că nu te vei mai putea opri din vorbit. Succes.
Bineinteles ca e rau! Si faptul ca nu esti dependent e o aberatie, daca nu ai fi dependent nu ai consuma zilnic, ai fi vesel si etc si fara ele. Incearca sa te lasi si vorbim dupa 3-4 zile despre dependenta...
Si inca ceva...toate rahaturile astea au efecte wow la inceput, cand firicele din cap o sa fie arse de la atata drog o sa vezi si partea urata a problemei.
O sa vezi tu mai tarziu. Cred ca o stii pe tipa aia, poreclita Marihuana. E vai de capul ei.
Te referi la Mariţa? Tipa care stă la gunoiul din faţa blocului meu?
W0nderboy a răspuns:
Pe oamenii ca tine, i-as musca .....intre ochi.
Si eu pe tine intre dinti cu p...rul de carne eee si ce nasul era dulce?
VulpeaDinUmbra întreabă: