| pepenerosu a întrebat:

Este un tip care ma place.il cunosc de la inceputul anului scolar, de prin octombrie. mi l-a prezentat o colega care-l placea. ok mi se parea dragut, dar il placea colegamea asa ca am fost f indiferenta. Plus el avea prietena pe atunci. Dar acum mi-a dat de inteles ca ma place, mi-a cerut nr de tel acum vreo 3 saptamana, da am zis ca nu-i mare lucru. Dar de cateva zile m-a si sunat, si pe mess am vb, si deja m-a si chemat sa mergem la un suc. Dar numai luni ne putem intalni, sau mai tarziu, dar mai devreme oricum nu, ca nu e in oras. Si in curand e 14 februarie. ce ziceti sa ma las cucerita chiar atunci, si sa fie primul sarut pe 14?big grin eu zic ca asa ar fi frumos, presupun ca nu ar trebui sa-i iau nimic nu? app, el are 18 eu am 16.

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Ar fi frumos. Inteleg din ce imi spui ca el chiar te place. Avand in vedere ca ai avut rabdare poti sa astepti si un moment favorabil daca nu se iveste atunci. Incearca sa ii arati ca si tie iti place de el si daca e sa fie va iesi si primul sarut. Daca nu se intampla atunci nu e problema, se poate si data viitoare. Conteaza mult cum se comporta cu tine. Nu il saruta decat daca vrei asta si chiar iti place cum se comporta cu tine.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Oricum, de la cucerire pana la primul sarut va mai trece timp. Trebuie intai sa va cunoasteti, sa iesiti de mai multe ori, sa se instaleze o oarecare intimitate si abia apoi va puteti gandi la un sarut. Asa ca daca iesiti prima data pe 14 februarie, va veti lega cumva relatia de data asta. Apoi, o sa ajungeti voi pas cu pas si la primul sarut.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca iti place si ii place si lui de tine, nu e nici o problema.totul e ok.Succes!

| noname_6708 a răspuns:

Sincer... daca il placi nu cred ca o sa rezisti pana pe 14hee hee

| Sebby_6032 a răspuns:

Daca mai rezisti pana pe 14 bine. Daca nu incearcati norocul inca de pe acum si atunci poate faceti ceva mai special...stiu si eu, o intalnire sau ceva de genul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi ceva dragut pe 14 februarie daca iese fix cum iti doresti. Daca tipul nu apuca sa-ti spuna ce simte, si te saruta doar asa, ca sa nu zici ca e fraier? Mai bine v-ati intalni luni, si poate pana pe 14 iese ceva chiar foarte frumos happy.