NU-mi vine sa cred ca am citit asta.Nu a meritat pentru ca asa se intampla de obicei.Noi,baietii,asa suntem. Poate ne pasa, dar ce rost are sa aratam.Nu trebuie sa parem slabi.Plus ca ce se intampla intre voi e iubirea frateasca.Baietii vor sa protejeze ca sa se simta puternici(cam egoist). Multi baietii au o prietena pentru ca vor o sora cu care sa petreaca timpul, un sfatuitor de cealalta parte a existentei.E complicat, desi pare simplu.E paradoxul vietii.Lucrurile simple, banale ascund cea mai mare complexitate. Oricum nu inteleg parte cu vorbitul cu cei"inferiori".Cum ramane cu egaliatea intre oameni?! Am gumit.Stiu ca nu exista, oricat ne-am dori asa ceva.
Multumesc mult. Poate nu pare dar m-ai ajutat enorm. E a patra oara cand pun intrebarea asta si cred ca asta e cel mai bun raspuns.
Spun ceea ce gandesc. Daca se poarta prosteste nu inseamna ca nu-i pasa.Asa suntem noi. Daca ai avea cu nevoie de ajutor cu adevarat nu te va abandona.Asa e si frumos.E bine sa ai au sprijin cand nu te astepti si de la cine nu te astepti.Ca un inger pazitor.NU ai nicio garantie ca exista si totusi te ajuta fara sa stii.Suntem toti copii si ne comportam prosteste.Nici adultii nu sunt maturi(cam absurd, dar real), noi de ce am fi? Nici daca vrem nu putem scapa de imaturitatea cu care ne nastem.Asa e frumos! CE e mai frumos decat asta? De ce sa ne afundam in stiinta si demonstratii de care nu are nimeni nevoie? Cautam raspunsuri la intrebari de care nu avem nevoie.Lucrurile importante nu au putut fi demonstrate.Ne atasam si noi, oamenii, si animalele.Cu ce scop? De ce ne ranim singuri?
E foarte posibil sa fie asa cum spui tu. Este cu siguranta un copil. Si au fost cateva dati in care m-a ajutat. Au fost subtile. Dar eu am apreciat. Sunt extraordinar de fericita ca ma vede ca pe o prietena. Pentru ca imi aduc aminte ca prima data cand ne-am intalnit chiar asta mi-am dorit. Am vrut sa il cunosc. (parea o persoana interesanta) Multumesc inca o data >
Da, am avut rabdare sa citesc pana la capat. si am ramas uimit de ce am citit. interesant ce zici tu acolo, dar nu pot sa iti dau niciun sfat, nicio parere. la un moment dat am impresia ca ceea ce citesc este scrisoarea ta catre un baiat. frumoase cuvinte, chiar daca situatia ta nu e tocmai roz. incearca, totusi, sa-l sensibilizezi! poate merge. si cel mai puternic barbat poate fi sensibilizat! merita sa incerci. bafta