| MorphineGirl a întrebat:

Eu : 1.60, 45 kg, satena ochi caprui par drept creola dinti orice le-asi face mereu galbeni nu practic nici-un sport sutien cu push-up prietenul meu spune ca am sani frumosi mici dar frumosilaughing am Prietena mea 1.75, 55 kg bloda par lung ondulat ochi mari albastri un mers sexi, leganat nu poarta sutien si poarta doar tricouri albe a facut un an de volei are dinti perfecti de un alb imaculat face tratamente de albire are buzele roz pal, subtiri nu are cine stie ce fund dar e sexi e perfecta de-a dreptul perfeca are doar ce prieteni vrea sa aiba are un anumit tipar whatever are media generala zece (nu am avut nici-o data mai mult de 8) paticipa la toate concursuile cae se tin in scoala a participat la 3 olimpiade judetene e cat pe ce sa se califice la olimpiada nationala nu ae prbleme la scoala are multi prieteni nu ii pasa de ce cred ceilalti despre ea e foarte diecta.Eu insa dupa prima saptama de scoala mi s-au scazut 3 puncte la purtare m-am certat cu muulti profesori, am terminat sem cu 58 de absente 2 corigente multe medii de 5 ascult hip hop si metallica nu pot sa spun ca ascult rock ascult doar metallica hip hop ascult de 5 ani asta m-a influentat oarecum adica nu st ceea ce ar numi unii 'fata" adica ma imbarc cu tricouri largi blugi largi baschetii parul mereu drept cu breton pe o parte... tunsa in scarii nu ca nu mi-ar placea sa fiu mai feminina doar ca nu sunt sexi arat groaznic rar ma simt sexi ma simt sexi doar cand prietenul meu ma face sa ma simt cand ma saruta tot corpul cand se holbeaza minute-n sir la fundul meu si la buzele mele in res...toata lumea imi spune ca arat mai bine in haine largi da vreau sa schimb asta adica daca tot e iarna, apoi urmeaza primavara mai e mult pana la vara cand voi umbla in pantaloni scurti si tricoui mulate asa ca vreau sa iau masuri in ceea ce priveste aspectul meu fizic vreau sa am sanii rotunzi fermi putin mai mari decat ii am acum si fundul mai bombat mai sexi vreau sa pun si ceva mai mult pe coapse pentru ca sunt putin caracanata nu veau exercititi din alea care sa ma faca sa am muschi am facut lupte si aveam niste picioare de fotbalist si nu vreau nici pastile o something.Help?

7 răspunsuri:
| teo6dia4c99 a răspuns:

Si ai prieten? Scuze, nu vreau sa fiu deloc rea, dar daca tu te consideri asa urata.
Deci am 1, 67 si mai cresc sigur, picioare lungi, fund bombat, sani perfecti pentru corpul meu, degetele de la maini lungi si subtiri, fata fara nici un cos, sprancene frumoase chiar si ne pensate, acum le pensezi si sunt foarte sexi. Par destul de lung, saten, unghii mereu ingrijite. Ma imbrac destul de dragut dupa parerea mea. Am 14 ani. Si toate fetele imi spun ca am o fata frumoasa. Ochi caprui frumosi, buze nici mari, nici mici, roz inchis, nas perfect incadrat fetei.
Am 14 si in cl a 5-a am avut media 10, a6-a 9,97, a7-a 9,90. ( am mentionat asta pentru ca si tu ai spus de prietena ta)
Cum de nu am prieten? Nici macar nu m-a intrebat cineva...

| MorphineGirl explică (pentru teo6dia4c99):

Tu frumoasa din padurea adormita nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita? Daca nu te-a intrebat nimeni inseamna ca esti urata sau prea fitoasahappySi da am prieten si arata perfect happy 1.80 brunet ochi mari si negri si un corp superb face baschet innot si lupe libere nu am zis ca sunt urata am zis doar ca nu sunt multumita de corpul meu.

| RobiNBA a răspuns:

O.O Alt roman nu puteai scrie? laughing Stiu ca o sa ti se para o prostie raspunsul meu dar ai incredere. Fetele dupa ce fac dragoste, dupa o perioada de timp incep sa le creasca sanii si fundul destul de mult si de bine. Nu iti recomand asta. Daca vrei sa o faci e decizia ta. Daca nu incearca sa mergi la o sala de fitness. Daca nu, solutia sunt silicoanele! laughing Sa ai o zi buna happy.

| MorphineGirl explică (pentru RobiNBA):

Mi-am inceput viata sexuala acum un anhappy Ghici ce? Nici-o schimbare ma asteptam ca, corpul meu sa se schimbe in rau da nu a fost nici o schimbare iar sala de fitness neah parintii mei nu sunt deacod cu asta happy

| RobiNBA a răspuns (pentru MorphineGirl):

De curiozitate te rog sa imi spui cati ani ai.big grin Pentru ca schimbarile se fac foarte treptat. Nu una-doua s-ar putea ca pe 1 an 2 sa imi dai dreptate pentru ca eu stiu si o sa vezi ce se intampla :p.

| MorphineGirl explică (pentru RobiNBA):

15 happy

| RobiNBA a răspuns (pentru MorphineGirl):

• Inmugurirea sanilor: 8 - 13 ani
• Cresterea parului pubian: 8 - 14 ani
• Cresterea in inaltime: 9 1/2 - 14 1/2 ani (varful cresterii: 11 - 13 1/2 ani)
• Prima menstruatie: 10 - 16 ani
• Cresterea pilozitatii axilare: 10 1/2 - 16 1/2ani
• Schimbari in forma corpului: 11 - 15 1/2 ani
• Marimea sanilor ajunge la dimensiunea adulta: 12 1/2 - 16 1/2 ani
Toate aceste repere sunt orientative si nu exista niciun motiv de ingrijorare daca "termenele" sau "ordinea" nu sunt respectate. happy