Nu stiu ce sa zic.
Poate ca nu esti la fel de dezvoltata ca celelalte.
Dar. exista riscul sa fie si o problema. Discuta cu mama ta.
Aceste lucruri sunt cu dus si intors daca nu te cunoastem.
Mie mi-a venit la 10, dar acum la 15 ani arat de 18...
Sunt mai dezvoltata si din cauza asta mi-a venit mai devreme.
Nu trebuie sa fii ingrijorata.eu am fost ultima fata din clasa careia i-a venit.la sfarsitul clasei a 7.cunosc o persoana careia i-a venit la 18 ani si e perfect sanatoasa.depinde de organismul tau. de cat de dezvoltata esti.stai linistita nu se vede si nu te intreaba nimeni daca ti-a venit sau nu
NU. nici gand.
Si eu am trecut prin acelasi lucru. doar ca eu aveam 14 ani.
Stai linistita, pana la 16 ani mai ai timp sa-ti vina menstruatia.
.
Calm. :d
Emmy.
Acceasi idee ca ~LoLy~ bucura-te ca nu ti-a venit mie mi-a venit de la 11 ani si god
Stai linistita, perioada este intre 10 si 16 ani (din cate stiu eu). Nu ai motive de ingrijorare.
Nu.
Sunt clasa a8a si nu mi-a venit si nu sunt ingrijorata deloc.
O sa vina toate la timpul lor.
Mamei mele i-a venit in clasa a9a.Asa ca eu nu am de ce sa imi fac griji.
Momenatn nu am nevoie de ea.
Am cunostinte la care le-a venit din clasa a3a iar acum sunt batoze.
Asa ca poti sa te linistesti.
Nu trebuie sa iti vina la 12 ani...
Daca vine pana in 15 ani e in regula... bucura-te ca nu ti-a venit:*
Stai foarte linistita, relax, flex. Nu-i nici o problema! Am o colega in clasa la care i-a venit la 9 ani iti dai seama.si era f dezvoltata.si acum mai e grasa.si la sorasa i-a venit la 8 ani.Pff.tuu bucura-te!
E mai fain sa fii fara, iar cand iti va veni bucura-te din nou!
VEI FI DOMNISOARA!
Pff ce bine m-ai nimerit.numai ca eu am 14 ani aproape si nici acum nu mi-a venit. tot asa numai eu cu o fata din clasA:-
Hei, nu trebuie sa fii ingrijorata. In primul rand, gandeste-te ca poate unele fete mint, cu privire la mentruatie. Nu-ti fa probleme. :*
Ai grija de tine
Adeya.
Stai linistita de fapt e anormal sa iti vina devreme dar din cauza alimentatiei si a conditilor care sunt acum celor mai multe fete le vine menstruatia mai devreme. mie mi-a venit la 11 dar din cauza faptului ca sunt mai dezvoltata am colege carora lea venit la 10, 11, 12, 13 depinde de corpul fiecareia si sa stii ca esti o norocoasa ca nu ti-a venit inca.
Clasa ta este un caz foarte izolat.La mai putin de 1% din fete le vine mentruatia la 12 ani.La cele mai multe le vine la 14-15 ani.
Mie mi-a venit la 14 ani, nu iti face probleme din aceasta cauza.Depinde de organism si cat esti de dezvoltata
Nu.si eu am fost ultima
si bucurate ca inca nu ti-a venit
crede-ma e mai bine fara
anonim_4396 întreabă: