| altul a întrebat:

Eu am 14 ani si penisul de lungime 12 cm 13 credeti ca as putea satisface o fata de 18 15 ani?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Stai liniștit, o fată este satisfăcută dacă poți să-i oferi cu adevărat dragostea fizică și sufletească.
Ești în regulă.
Pa, pa.

76 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca esti prea imatur ca sa poti satisface o femeie in pat. Nu lungimea pensiului conteaza, conteaza mintea si imaginatia, iar tu esti mult prea copil pentru o femeie.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu, o fata de 15-18 ani nu se uita la un baiat de 14 ani ci la unul mai mare...totul nu consta in marimea penisului ci in istetimea mintii...

| psiholoaga a răspuns:

Poti, dar intrebi ipotetic sau ai si partenera aia doritoare, cu 4 ani mai mare ca tine? Daca e ipotetic, raspunsul e : poti. Daca vrei sa treci la treaba, e nevoie sa stii cateva lucruri despre corpul tau si corpul ei, sa stii ce riscuri implica sexul, de la sarcina la infectii sexuale care pot duce la impotenta, sa stii sa folosesti corect un prezervativ, sa stii la ce stimuli reactioneaza femeile, altii decat barbatii etc. Nu tot universul sta in cat de lung ai tu penisul. PS: imi place cum ai scazut asteptarile' o partenera de 18...vrrrm...15 ani'. E ceva mai realist.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Eu spun sa mai astepti pana iti creste de vreo 22. Daca nu, nu e buna de nimic.

| Ben. a răspuns:

Ce e important e sa fie tare. dc are 20 d cm si e tare ca untu' la soare, nnu foloseste decat ca aparat excretor.in afara de penis iti trebuie neaparat si creier.

| Ben. a răspuns:

Nu!

| Ben. a răspuns:

Toate lucrurile au o ordine in viata asta a noastra. tu vrei sa sari peste o etapa importanta din evolutia fireasca a unui adolescent. dupa umila mea experienta povestea ta s-ar putea termina q 1 esec. e bine ca ai incredere in tine dar mai ai putintica rabdare; o sa vina si asta.

| MADALINAAAA a răspuns:

18 ani? ai aspiratii mari... dar eu stiu ca fetelor le plac baietii mai mari k ele, sau de aceeasi varsta...in fine...
dc n-ai putea? crezi ca totul depinde numai de lungime? intr-adevar. poate marimea conteaza. dar nu la fel k celalalte care compun "satisfacerea"!

| Wtf9000 a răspuns:

Poti sa ai penisul si de 2 kilometri, ca nu numai asta conteaza.

| Cryss a răspuns:

Mai baiatule prima data mai cresti un pic, asteapta sa te mai dezvolti, si nu ma refer doar fizic ci si psihic tongue si pe urma cand o sa intelegi ce implica sexul poti sa te interesezi si sa experimentezi happy.

| Razvy197 a răspuns (pentru Cryss):

laughing) amuzant

| Cryss a răspuns:

De ce e stupid raspunsul meu daca am zis adevarul? happy Nu cred ca un copil de 14 ani sa fie in stare sa inteleaga ce sunt relatiile sexuale si ce implica tongue.

Adevarul doare tongue.

| Cryss a răspuns:

Nu am nevoie sa experimentez cu unul ca tine happy.
Mai bine singura laughing.

| Cryss a răspuns:

Am 17 ani draga tongue. Nu s-a ajuns la cearta happy, nu am cu cine sa ma cert oh go on.
Din partea mea poti face ce vrei, dar ti-am spus doar parerea mea si inca sustin faptul ca ar trebui sa te gandesti mai bine inainte de a-ti incepe viata sexuala happy.
Chiar nu e de gluma cu ea, da' fie, intelegi ce vrei big grin.

Sanatatewinking!

| anonul a răspuns:

Pentru cei de 3ani-17ani sa inventat masturbarea.Pentru cei mai mari sa inventat sexul(si eu am 14 ani si mi-o frec de la 3-4-5 undeva intreani astia) big grin big grin big grin

| altul explică:

Mai deci da sau nu?

| altul explică:

Da este si rezistent si am destul creier pentru a satisface si pentru a oferi dragoste da sau nu?

| altul explică:

Multumesc domnule psiholog da stiu riscurile si tot ce trebuie sa stiu despre corpul ei si al meu si intreb doar ipotetic

| altul explică:

Va inselati amarnic pentru un baiat mai matu credeti-ma ca este destul de inteligent cum spui tu sa te satisfaca mai bine decat unul de vreo 18 ani care vrea doar... sti ce ie aia dragoste... ai experimentat ca sa nu zic sexperimentat cu unu de varsta mea?

| altul explică:

Mi-ai dat idee de o intrebare sper sa rasoundeti la ea? sincer dintr-o intrebare simpla am ajuns aproape la o cearta uitete la celelalte rasp ma ranesti pentru varsta mea sunt foarte mtur.

| altul explică:

Da u cati ani ai?

| altul explică:

Brigaela am spus doar asa ipotetic vorbind si nu ziceam de o femeie ziceam de o adolescenta mai mare putin dar acum am inteles va multumesc! deci nu marimea conteaza ci... sa stii cum se satisface o femeie...

| altul explică:

Am inteles foarta bine asta multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cryss zice foarte foarte binewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca unei asemenea fete de 15 18 ii trebuie unu de vreo 20

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mica rau eu am 34 de cm si 18 ani la 13 ani aveam 18-19

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 14 ani si are 10-11 cm dar "ma simt multumit de dick-ul meu". Oricum nu incerca sa o faci(sfatul meu). Pentru baieti de varsta noastra sa inventat masturbarea nu sexul.[Eu ma masturbez de la 4-5 ani (ma ascundeam peste tot big grin)]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic man mai asteapta sa cresti sh dupa aia incepe uh viata sexualastraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crek ai putea caci fetele mai mari vor penisuri mari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah baiatule bagati mintile incap si eu tot 14 ani sh o marime destul de buna 11-12 cm da de la varsta asta sa o faci prima oaralaughing)rolling on the floor) esti ca animalele in calduri? nu mai poti?laughing eu stiu ca in primul rand nu cont marimea cnteaza sa stii sa o satisfaci poti sa ai si de 8cm daca sti sa folosesti sh limba cu degetele nu ai mari probleme big grin