Da, la oamenii de treaba nu se uita nimeni indiferent de situatie eu sant intreg si nu am noroc la ele, placat cu haine bune pe mine si uite ce adidasi, bine frumos si sanatos no drink or smoking respectuos si refuzat dar na ursul doarme bine cand e singur... Bine ca traim si ne facem nevoile personale altfel era de rau fara bani. Fetele nu mai sant ce erau odata.
Sa nu ne ascundem acum dupa copac. faptul ca ai un handicap probabil nu atrage fetele, insa in lumea in care traim se pare ca totusi banul e cel mai important. mai important decat fizicul si de cat inteligenta.
traim intro societate superficiala, dictata de alte lucruri decat calitatea. nu dispera inca mai sunt si femei cu mintea la ele
Tristul adevar este ca in ziua de azi nu mai gasesti fete care sa le pese de tine.Multe din ele se uita doar la faptul cum arati, sa ai o *** mare si mii de euro in cont.Probabil ca inca nu ai gasit acea fata care inca mai exista si care sa te accepte si sa evite aceasta faza ca ai un handicap
Hda
un handicap mintal te scuteste, probabil, de raspunsuri si intrebari pe TPU
...
Razi de mine?, daca aveam handicap mintal nu mai eram in stare sa formulez intrebarea pe care am postat-o, eu zic ca am fizic tu ce crezi?
De acord cu majoritatea raspunsurilor, pe unele fete le intereseaza banii, altele sa le faci sa se simta bagate in seama, sa fie plimbate sau poate vor un baiat ``misto`` sper ca am scris ``bine`` altele ar vrea sa le ia de neveste si sa-i tranteasca un plod,(e pe bune), altele vor un baiat cu masina,sau o casa frumoasa, eu sunt genul care mi-am ales un baiat cu situatia financiara modesta,inteligent, bun in casa la mesterit, perseverent in a creste profesional/in cariera, e serios dar chiar daca face glume rar, le face pe cele mai bune, e de maxima incredere, acum s-a ingrasat un ``pic`` dar isi revine el. acum sa trecem la partea cu handicapul: o parte din cazurile de fete pe care le-am scris mai sus ar profita de tine daca au ocazia... daca ai cateva din calitatile pe care le are prietenul meu poate ai mai multe, fii sigur ca o sa-ti gasesti o fata asemeni tie! fa-te placut, fii discret dar totusi greu de uitat si cu o personalitate puternica, mult succes!
Din pacate da:(
in ziua de azi majoritatea se uita la fizic nu si la partea sufleteasca "prima impresie" cum se zice
faptul ca ai un hadicap nu trebuie sa te faca sa lasi capul jos indiferent daca e vorba de gasirea unei prietene sau a intregrarii in societate
continua sa mergi mai departe si nu plecat capul la ce spun ceilalti!
nu cred ca se aplica in cazul tau asta dar pe mine m-a impresionat omul asta desi nu are nici maini si nici picioare a reusit sa isi intemeieze o familie +ca are un caracter la care multi doar viseaza http://www.youtube.com/watch?v=-eQjvbuwhiM
nu ai de ce sa lasi capul jos nu esti cu nimic mai prejos fata de ceilalti! BAFTA
Ai zis si tu ceva! daca un handicapat mintal nu are voie sa puna intrebari pe TPU tu ce cauti aici?
Nu ai inteles raspunsul, pe ala mintal nu-l duce capul sa puna o astfel de intrebare, si in al doilea rand am pus intrebarea asta ca sa aflu niste raspunsuri de la diferiti utilizatori de pe acest site si sa-mi fac o idee personala despre mine cam ce ar trebui schimbat la mine, atata tot, apropo de handicap nu-s mintal ci doar fizic...
Nu râd, a fost o simplă curiozitate. Deci am înţeles. Dar credeam cam 90% că ai handicap fizic. Deci eu chiar nu prea credeam că e mintal.
nevermind89 întreabă:
Blueblueblueeah67 întreabă: