| andraandraada a întrebat:

Eu am o inaltime de 1, 63 si baiatul care vrea sa fie cu mine are 1, 70 ce parere aveti despre asta?, imi este drag de el dar nu stiu ce sa zic despre inaltime.

Răspuns Câştigător
| robisson6070 a răspuns:

Daca iti place de el, si lui ii place de tine chiar nu conteaza inaltimea,,, si oricum majoritatea beietilor prefara fetele mai micutze :d

6 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Înălţimea nu are nicio legătură cu sentimentele dintre voi. În plus, sunt doar 7 cm nu înţeleg care e problema.

| BlackAngel232001 a răspuns:

Nu este nimic inca esti inalta

| NuAmGasitUnNume a răspuns:

In concluzie aveti o inaltime medie! si chiar pe baieti nu ii intereseaza inaltimea fetelor! sunteti foarte potriviti zic eu! iti urez sa il cuceresti! funda daca ti-am fost de ajutor!

| ButterflyGy a răspuns:

Daca el nu are nici o problema cu asta, nu vad de ce ar fi inaltimea un impediment, pana la urma e mai inalt ca tine, nu mai scund. E posibil sa aiba defecte mult mai mari decat asta, peste care nu vei putea trece. Eu zic sa accepti, e vorba de o intalnire, nu de o cerere in casatorie. Eu aveam 1.58 acum 6 ani, si tipul cu care am iesit avea 1.75, iar acum a devenit sotul meu. Nu inaltimea e cea care conteaza intr-o relatie.

| deeDEE1269 a răspuns:

laughinglaughing hai ca asta e buna oh go on ce treaba are iubirea cu inaltimea laughinglaughing eu am vazut persoane foarte inalte gen aproape 2 m si care erau cu fete de 1, 50-65 si nu spunea nimeni nimic. Daca iti place de el nu trebuie sa stea in cale acest lucru.Bafta

| andraandraada explică:

Mie imi plac baietii mai inalti decat mine, si nu are legatura iubirea cu inaltimea dar parca am o respingerere fata de el.ca nu mi se pare asa inaltlaughing