Hey! Nu-i singurul baiat de pe pamant,daca nu te place cauta altul,vei gasi si mai buni, nu-i sfarsit de lume ca nu te place un baiat, este clar ca nu stie sa te aprecieze.Nu trebui sa-l faci sa te placa, dar poti sa-i demonstrezi ce a pierdut.:*:*
Nimic.daca nu te place asta e. Mai sunt 1000000 de mii de baieti pe lumea asta si tocmai pe el il alegi.Mai ai de ales 999999. Bafta
Pune-te in situatia lui. Daca tie nu ti-ar placea de cineva, ce ar trebui sa faca acea persoana ca tu sa o placi? Raspunsul este solutia problemei tale...
Eu am o prietena Elena dar ea judeca prea mult.
Si vreau sa fac cunva sa nu mai judece asa waw!
Cum as putea sa fac?
Lasa-l in pace vei gasi u pe altcineva. Cati ani ai? La o varsta mai mica, iti place de cineva doar cum arata, dar iubirea adevarata inseamna mult mai mult. Iar cand o vei gasi, vei fi cea mai fericita.
Din pacate nu poti obliga pe nimeni sa te placa, si...e complicat cu baietii mai ales ca sunt prosti rau de tot, cum au spus si ceilalti sunt o multime de baieti mult mai mult si nu e bine sa te atasezi prea mult de un porc(baiat)...
Dragostea cu sila nu se poate!
Si ce s-au terminat baietii? NU, draga mea mai sunt o multime! Lasa-l el are de pierdut
Pa, pa!