| Any2011 a întrebat:

Eu am un coleg pe nume Alex. Eu il plac si astazi i-am zis, dar el a zis ca nu ma place. Cum sa fac sa ma placa?

8 răspunsuri:
| Marya6329 a răspuns:

Hey! Nu-i singurul baiat de pe pamant,daca nu te place cauta altul,vei gasi si mai buni, nu-i sfarsit de lume ca nu te place un baiat, este clar ca nu stie sa te aprecieze.Nu trebui sa-l faci sa te placa, dar poti sa-i demonstrezi ce a pierdut.:*:*

| Brittanie a răspuns:

Nimic.daca nu te place asta e. Mai sunt 1000000 de mii de baieti pe lumea asta si tocmai pe el il alegi.Mai ai de ales 999999. Bafta

| VeronicaLL a răspuns:

Pune-te in situatia lui. Daca tie nu ti-ar placea de cineva, ce ar trebui sa faca acea persoana ca tu sa o placi? Raspunsul este solutia problemei tale...

| Any2011 explică:

Eu am o prietena Elena dar ea judeca prea mult.
Si vreau sa fac cunva sa nu mai judece asa waw!
Cum as putea sa fac?

| sandra2012 a răspuns:

Lasa-l in pace vei gasi u pe altcineva. Cati ani ai? La o varsta mai mica, iti place de cineva doar cum arata, dar iubirea adevarata inseamna mult mai mult. Iar cand o vei gasi, vei fi cea mai fericita.

| ASDSM a răspuns:

Din pacate nu poti obliga pe nimeni sa te placa, si...e complicat cu baietii mai ales ca sunt prosti rau de tot, cum au spus si ceilalti sunt o multime de baieti mult mai mult si nu e bine sa te atasezi prea mult de un porc(baiat)...

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Dragostea cu sila nu se poate!
Si ce s-au terminat baietii? NU, draga mea mai sunt o multime! Lasa-l el are de pierdutwinkingtongue
Pa, pa!

| SimonaNicoletaღ a răspuns (pentru Any2011):

Sa-i spui!
Cine se crede ea?''Burica pamantlui''laughinglaughing rolling on the floor!