anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu chiar n-o ascult pe Antonia aia, si am inteles ca ar fi locuit in SUA şi de aia are accentul ăla. Am vazut cateva interviuri cu ea, si se maimutarea in toate felurile, si intamplator eram cu cineva, care mi-a spus ca asta e o forma de mascare a timidităţii, şi alte chestii de genul. De ce lumea o cataloghează ca fiind proastă, şi mai ales, de ce la google search, dacă scrii Antonia e...îţi apare. Antonia e urâtă? rolling on the floor

4 răspunsuri:
| Captoresque a răspuns:

Bun venit în România, unde orice făptură care respiră este automat catalogată ca fiind "proastă".

Și mie nu mi se pare deloc urâtă. Culmea, e chiar mult mai frumoasă decât multe fete de la noi din țară, și eu sunt fată. Ăștia cred că Bianca Drăgușanu e frumoasă, deși mie mi se pare urâtă cu crengi.
Nici eu nu ascult Antonia, ba chiar detest genul ăsta muzical. Nu am urmărit interviul deci nu mă pronunț. Dar toți avem momentele noastre de strâmbat și scălâmbăieli, nu văd de ce lumea este atât de ofuscată în privința asta.

| h3r a răspuns:

Și acum că și-a făcut și un nou iubit...și-a dat cu firma în cap.

| Do??a a răspuns:

Neinteresant.
Se crede prea importantă deși nu e.

| relian a răspuns:

Nu stiam cine este Antonia asta dar acum ca am citit intrebarea ta o cautai pe youtube.De urata nu e arata chiar bine.In rest pot sa zic doar :ai vazut tu femei frumoase sau frumusele si sa le duca capul cit de cit? Eu nu prea am vazut deci e ceva normal.Dar de fite da se pare ca e cam fitoasa, dar asta datorita chestiei ceam zis ca atit poate.Plus de asta cite vedete ai vazut urite? Deci arati bine ajungi vedeta nu mai conteaza ce stii, ce poti etc.Asta e lumea.Si in america ce face? Nu am auzit de ea prin america.