| dulshe a întrebat:

Eu cred ca este o buna idee sa punem aici ziua noastra de nastere, pentru a ne putea felicita, cand implinim anii!
Incep eu: 26 septembrie 1995

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Ma bucur ca aveti curajul sa va scrieti anii de nastere...de cele mai multe ori, mai toti userii se feresc de asa ceva... oare de ce?

Pentru ca s-au invatat sa-si creeze o identitate falsa, atat fetele cat si baietii...
Gasesc ca este o idee buna... dar sa nu uitati sa felicitati pe cei pe care-i aveti in lista prietenilor, urandu-le cele bune! SUCCES!
M-AM NASCUT PE 22 IUNIE 1950...EHEEEEE!

73 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

16 septembrie 1993

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@urbanghost mama mea e nascuta pe 29 iulie happy
@Bro am avut un frate nascut pe 12 noiembrie...
Am mai gasit vreo 2 utilizatori cu aceleasi date de nastere cu fostii mei pretendenti. Astfel incat cu siguranta nu le voi cere "pretenia" rolling on the floor

Eu. hm... Remember, remember the 2nd of November...

| JustMeFlory a răspuns:

23 iulie o mie noua sute nouazeci si doi!big grin

| JustMeFlory a răspuns:

Nuuu Tuhkey23:dam amandoi! niste tuicalaughinglaughing

| Leea1234 a răspuns:

22 februarie 1984

| Klara a răspuns:

6 octombrie tongue

Shin
| Shin a răspuns:

14 Noiembrie happy

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

27 martie big grin

lolita
| lolita a răspuns:

29 octombrie 1984. 11 ani mai mare ca si tine laughing

| St!L a răspuns:

Eu pe 23 octombrie 1992.

auran
| auran a răspuns:

Iacata ca baietii sunt mai retinuti in a-si exprima adevarata varstahee hee
3 ianuarie 1975

leonardk
| leonardk a răspuns:

25 aprilie... (nu se poate publica pentru ca are prea multe majuscule - desi eu nu vad niciuna)

| dulshe explică:

@adi, tiam cerut cumva CNP-ul si adresa? NU, am cerut asta pentru persoanele care chiar vor sa-si zica ziua de nastere, si am facut-o cu mult respecr, adica sa avem bunul simt, sa ne zicem un sincer La multi ani cand implinim anii, ca doar e o zi foarte importanta di viata, care trebuie sarbatorita cu toti.

| dulshe explică:

@adi, tiam cerut cumva CNP-ul si adresa? NU, am cerut, doar pentru cei ce vor, adica nu sunteti obligati, sa lase aici ziua de nastere, pentru a ne putea ura la multi ani, pentru ca acea zi e una din cele mai importante zile, si trebuie sa ne bucuram de ea impreuna cu toti.
@kyky, multumesc, ai mare dreptate!

| Kyky a răspuns:

Interesanta idee!
12 aprilie 1992 happy

| Kyky a răspuns:

@adi: Raspunsul tau este putin cam lipsit de logica. Ce e in neregula sa spui cand e ziua ta de nastere? Ce crezi ca-mi poti face daca imi stii ziua de nastere? Casa nu mi-o poti lua, nu poti cumpara lucruri pe numele meu (sa-mi faci rate aiurea) etc. N-a cerut nimeni CNP sau adresa. Si nu a dat nimanui in cap prin faptul ca doreste sa se stie zilele de nastere.
Cine nu vrea sa isi dezvaluie data nasterii e liber sa o faca.

| Brigitta a răspuns:

Eu m-am nascut la data de 13 septembrie 1988 happy

| lia a răspuns:

M-am nascut pe 31 iulie 1985 big grin
Mai este putin si sarbatoresc ziua mea de nastere, promit ca dau bairam si pe TPUhee hee Va astept pe toti :X

| Criiss16 a răspuns:

Eu pe 14 septembrie 1995

| ellene a răspuns:

M-am nascut pe 5 mai 1990

| gabitza05 a răspuns:

Eu pe 17 mai... un taur incapatanat :d

| greg a răspuns:

Eu 5 septembrie 1987.

| Just Shadows a răspuns:

Eu sunt nascuta pe sase mai o mie noua sute nouazeci si patru 06.05.1994.....6 mai 1994 se intelege credhee hee

| Just Shadows a răspuns:

Gabriel?:O 25 decembrie? de ce sa nu fie calumea? adica...craciunu...\:d/ dar... u stii mai bine cum e poate lumea uita si offsigh nu stiu...ar trebui sa conteze doar pentru u si sa fie o zi mult mai speciala... te-ai nascut odata cu Mantuitorul asta nu o are oricunewinking

| Barajag a răspuns:

4 februarie 1980... o idee buna chiarhappy

| tukhey23 a răspuns:

Flory:si eu sunt nascut tot pe 23 iulie(spre fericirea mea), deci dai tu de baut si mai stiu eu ce, in locul meuhee hee

| tukhey23 a răspuns:

Flory:ma afectat criza. asa ca nu pot laughing

| urbanghost a răspuns:

Eu sunt pe 29 iulie 1990

| Lory_2572 a răspuns:

Eu pe 25 noiembrie 1983