anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu fumez si am doar 12 ani big grin cum fac sa nu afle parinti mei?

90 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Oricum o sa se prinda pentru ca incep sa iti miroasa hainele a fum si scuza ca stii mama am fost in club nu o sa mai tina mult timpwinking
Renunta, acum cat mai poti si nu-ti mai da banii de mancare pe tigari ca ajungi sa te imbolnavestiwinking

| Bacemi a răspuns:

Nu mai fuma si nu au cum sa mai afle. Crede-ma ca odata si odata tot afla. Nu e bine ce faci.

| Silvia a răspuns:

Pe la 14 te droghezi, la 16 iti bati parintii si la 18 te sinucizi. Ce viata palpitantalaughing. Chiar nu puteai sa mai astepti sa cresti?

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Buna!happy
Offf offf...lasa fumatu ca nu e bunwinking Iti distrugi viatawinking
La 12 ani ar trebui sa iti vezi de copilarie si de scoala!
Nu e absolut deloc bine cea ce faci happy
Lasa-te de tigari pana nu e prea tarziuwinking

| yellowalien a răspuns:

Nu mai fuma, ca nu esti cu nimic mai "cool" daca fumezi de la varsta asta. Doamne, mai copii, ce-i cu voi?straight face

| LoveMusic a răspuns:

:-o Cred că asta e o glumă proastă, refuz să cred oh go on Cum poţi face asta, având în vedere că ai 12 ani, eşti minor.Nu mai fuma! Nu-mi imaginez ce e in capul tău. Un rău anturaj, cred. Îţi pui în pericol sănătatea de nici nu-ţi imaginezi.La 12 ani, încă trebuie să-ţi vezi de şcoală, nu de fumuri. Oricum, până la urmă vei fi descoperit şi atunci să vezi.Copii de azi! no talking

| Sოﺁℓε a răspuns:

Opa laughing te stiu lasa ca te zic eu lui maikata laughingte cunosc lasa-te de fumata ca de te mai vad te prind si te zic laughing

| User a răspuns:

Nu mai fuma ma. eu am 17 ani si nu am fumat niciodata. de fapt am fumat o data, da' eram inconstient [mort de beat].oh go on

| juniper a răspuns:

Nu mai fumezi pur si simplu, gaseste-ti alta activitate care sa-ti ocupe timpul, nu-ti dai seama cat rau iti faci.

| bianca a răspuns:

Numai fuma!
iti distrugi viatasad

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Dupa parerea mea, lasa-te de fumat. Daca fumezi de cateva luni cred ca ai niste plamani putzzin ok, dar daca de vreun an mi-e mila de plamanii tai. Acum serios ce ti-au facut ei? De ce merita asa o soarta! Sa fim seriosi.
Iti dau un sfat de bine, ca si toti ceilalti!
LASA-TE DE FUMAT!

| RougeEttiquete a răspuns:

Simplu.Nu mai fuma ca ai 12 ani totusi nu e nromal.

| Marian™® a răspuns:

Sa te lasi de tigaristraight facestraight facestraight facestraight facestraight facestraight face

| ☆ Danny☆ a răspuns:

Fumezi la 12 ani? Doamne! Ce i in capul tau mai copile! Tu nu candesti nu iti dai seama ca iti faci rau cu mana ta? Lasa tigarile apucate si fa alt ceva...Mananca seminte! Doamne!

| Kynext a răspuns:

Simplu.Nu mai fumezi. 12 ani si fumezi? Ce'i in capu' tau?! Fumuri?

| ZuuZaaA a răspuns:

Salut
Eu zic mai bine sa-ti pui intrebarea " Cum sa ma las de fumat"
Pa, pa

| Aries90 a răspuns:

Lasandu`te

| georggyy a răspuns:

oh go on renunta la fumat

| AdaIoana18 a răspuns:

In primul rand aici vine vorba de riscurile care pot aparea cu timpul.Cum ar fi: -probleme pulmonare
-astm
Incearca sa le uiti pentru ca nu iti fac bine pe acei bani ai putea sa iti cumperi alte lucrui.Crede-ma te expui la multe riscuri pe care nu o sa le simti acum o sa le simti in urmatorii ani.Succes!

| Geo_4096 a răspuns:

Lasa`te te fumat! Acum pana nu o sa fie prea tarziu. E cel mai bine pentru tine si pentru sanatatea tahappy.

| Mara a răspuns:

Eu la 12 ani banii "de cheltuială" ii dadeam pe cretă să joc şotron şi pe gumă Turbo

| Doa'Do a răspuns:

Copiii din ziua de azi.Inteleg ca "iti place", dar ce ai zice sa nu mai fumezi si daca chiar vrei sa te apuci peste 4-5 ani? Totusi, ai o viata inainte si tu incepi de acum sa ti-o strici.

| Cretzule a răspuns:

Bravo te felicit este cea mai aberanta intrebare pe vare am vazut-o de cand sunt pe acest site mai aberane ca acele intrebari "am x cm si y kg oare sunt grasa?" sau "ma scuipat unu in fata oare pot ramane insarcinata?"sau"am 14 ani si iubitul meu 19 credeti ca imi pot incepe viata sexuala?"
La 12 ani chiar nu este normal sa fumezi!

| andreiuuutza a răspuns:

Sincer, daca ai 12 ani si fumezi, inseamna ca te-au provocat niste pustani my mari, asa ca lasa la o parte prostiile! oricum, la faza cu parintzii, nicio sansa, my ales daca sunt nefumatori.simt mirosul de tigara si isi dau seama...ca sa nu my vorbim de cazul in care ti-ai gasi un prieten tradator!

| HappyPills a răspuns:

Degeaba ne intrebi pe noi, oricum parintii vor afla

| blunts a răspuns:

Nu mai fuma! Nu fumez eu la 16 si fumezi tu la 12laughingIarba nu se punebig grin

| Roikiiii a răspuns:

Pai ce sa va zic mersi pentru sfaturi o sa le spun si colegilor laughing ca toata clasa fumeaza laughing a si partea cu batutu parintilor mei nu prea cred laughing iar cu drogurile... sa vedem laughing adica stiu ca imi stric fiata dar nu ma mai pot lasa straight face...

| Roikiiii a răspuns:

Bai hai gta... am 13 ani acumhee hee (parca`i prea mare diferanta)si sunt fata dobi... si am inceput sa fumez doar la ocazii

| adydassler a răspuns:

Lasate de fumat pentru ca iti distrugi plamani si nu e sanatos...winking

| westside a răspuns:

Copii ratati care n-au ce face in ziua de azi.

Întrebări similare