anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu fumez si am doar 12 ani big grin cum fac sa nu afle parinti mei?

89 răspunsuri:
| calin_8208 a răspuns:

TĂCETI TOTI! El se simte "shmecher"cand e cu tigara in gura. Degeaba ii tot ziceti sa se lase pentru ca daca nu se convinge singur ca nu e bine nu se va lasa, ci dimpotriva, se va gandi ca de ce sa nu simta si el acea placere de a fuma? de ce doar noi ceilalti?
Cand eram si eu de varsta ta am fumat, ba chiar mai tanar ca tine cu 2-3 ani. Abia cand toti au stiut ca fumez si alea alea, atunci am realizat ca imi cheltui banii pe prostii.Am zis cu o ambitie puternica si cu un prieten alaturi " Gata, nu mai fumam!". De atunci nu am mai pus tigara in gura si nici nu o s-o mai pun decat obligat. Mai bine mananc de banii aia sau scot pe cineva la un suc la plic, decat sa fumez. Am ajuns in momentul acesta sa urasc fumul, pentru ca daca inhalez doar o cantitate mica de fum incep sa ma inec.
Sfatul meu este sa te gandesti bine, dar foarte bine, daca mai vrei sa fumezi, pentru ca tigarile o sa-ti distruga viata, pentru ca acum viciile sunt scumpe, o sa ajungi sa muncesti toata viata intr-o fabrica doar sa iti cumperi un pic de mancare si TIGARI.
Pun pariu ca de cand te-ai apucat de fumat ai mai multi prieteni. Pai prietenii aia te cauta mereu cu "vii la o tigara?" sau "da-mi o tigara". Acei prieteni ai sa vezi ca o sa se indeparteze de tine cand (si daca) o sa te lasi de fumat pentru ca pentru ei esti un fel de "sursa" de tigari, fie ca iti cumperi tu un pachet intreg si le dai si lor, fie ca pui bani in comun cu ei si va luati un pachet.
Prietenii aia sunt dinaia "shmecheri" si ei care nu invata, care te fac si pe tine sa nu inveti, ajungand cum am spus mai sus, muncitor intr-o fabrica.

Nici eu nu invat prea tare la scoala ca nu sunt tocilar dar incerc sa retin din clasa pentru a putea trece de bacalaureat si in final sa ajung la faculta.
Poti sa fumezi din partea noastra, pentru ca pe noi nu ne deranjeaza ca tu fumezi(desi postam aici ce postam, dupa o 1-2 luni nu o sa ne mai aducem aminte ca tu fumezi si iti distrugi viitorul).
Salut si ia si tu o decizie(acum nu mai tarziu) ce cred eu ca iti va schimba viata.

| adelina_7242 a răspuns:

Nu este vorba sa afle parintii tai este vorba da sanatatea ta.Caci daca nu te lasi acum nu o sa te mai poti lasa de tigari nici mai tarziu.Caci parintii tai tot o sa afle cumva.Ar fi bine sa nu fumezi deloc toata viata dar de la 12 ANI.NU iti pacalesti parintii caci te pacalesti doar pe tine, iti pacalesti viata. O distrugi complet!

| Aliiiin a răspuns:

Du-te si te joaca cu papusele.Copil Nenorocit de soarta.

| ƒℓυχ a răspuns:

Nu mai fuma, pentru binele tau...
Vrei sa mori la 52 de ani?!?!?
Vrei sa traiesti doar jumate de viata?
Daca o tii asa asta o sa se intample...
LASA-TE DE FUMAT! ESTI DOAR UN COPIL!
"legea nu vindem tutun minorilor, please 18+ here"

| Nyku_5126 a răspuns:

Lasa-te de fumat! Or sa afle mai repede sau mai tarziu, in general foarte repede, sau nu stiu poate preferi sa porti 10 spray-uri la tine si 5 pachete de guma de mestecat, sa stai ascuns pe la colturi sa nu te vada vreun cunoscut...pentru asta mai bine nu fumezi. Depinde si de parintii tai poate o sa-ti spuna (ca si mie la varsta aia tongue) ca este foarte rau si ca eu stiu daca vreau sa-mi distrug viata de la o asemenea varsta. Dar este clar ca nu iti vor putea interzice. Daca chiar iti place si vrei sa continui...continua fara sa-ti pese daca afla sau nu happy

| Spike001 a răspuns:

rolling on the floor)
si eu fumez si tot 12 ani ambig grin
e usor sa nu afle parinti ca fumezi
daca vr sa afli da ad:
mihai6262
si nu te lua de dobitoci astia cs n-au cum sa aflewinking

| Spike001 a răspuns:

Daca vr sfaturi bunde mai ad:
mihai6262

| mayli_9074 a răspuns:

Nu ai ce face cu banii sau chiar vei sa-ti distrugi sanatatea? 12 ani e tot ce-ti doresti mai bun? Mai bine te-ai lasa de tigari.

| KillMePlease a răspuns:

Nu au cum sa afle atata timp cat nu fumezi.
Asa ca lasa-te de,, fumat'' si apuca-te de citit niste carti, invata, scrie, deseneaza, fa si tu ceva folositor si care sa te ajute si pe tine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poftim?! 12 ani?
Nu esti normal copile...nu te gandesti ca iti strici viatastraight face Doamne cata inconstienta si pe uni romanilaughingsad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai, nu te duce cu tigari acasa sau brichete prin buzunare, daca iti miroase mainele a tigara le freci cu frunze sau iarba, pentru gura iti ei bomboane de menta sau guma de mestecat! fumeaza si tu numai in baruri si pe la prieteni nu pe scara si la colt de scoala!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai sa fim seriosi, ce astm sau cancer pulmonar de la tigari? nu cred ca a murit nimeni din cauza tigarilor. Daca tu ai ales sa fumez nu cred ca te poate influenta niste straini care iti spun ce este bine si ce nu pentru sanatatea ta. Daca sti sa te feresti de ei sigur nu o sa banuiasca nimic pentru ca totusi ai doar 12 ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si nu iti este rusine? sa vii cu afirmatii de astea "Eu fumez si am doar 12 ani" si mai iti doresti "sa nu afle parinti"!(sa afle sau nu? dar ce te targuiesti pe sanatatea ta si iti bati joc de parintii tai, prin simplu fapt ca le bagi mana in buzunar, sunt sigura ca le cersesti bani de tigarile cancerigene? rusinica!), asa ca... te rog sa fii mai responsabil vs a vs de viata ta, asta ca sa nu mori (prost)de tanar!
Esti mic, ai putea face sport, sau orice sa iti dezvolte, largeasca orizontul, dar in niciun caz "fumand"(e o varianta de negociere, dar ma refer la cei maturi, si nici la ei, ca pana la urma este la mijloc vb de sanatate!)
Intelesi, bine? Ai un pachet de gume, numai de "tigari" Nu(ca-s cancerigene)!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iar tu anonimule, tu chiar iti doresti ca sa ajungi la starea suferinda, de a fi canceros, iar atunci vei fi de acord, contra tigarilor... dar pana atunci am impresia ca si tu le "pipezi" influentand(in negativ) pe ceilalti, cum o faci acum!
TBC(spitalul) e plin cu de astfel de persoane neglijente, precum pers. ta fumatoare(sau doritoare, spre a face pasul acesta)... oricum, nu mi-ai placut!(strainul nu-ti poate baga "minte" cu palnia in cap;) ce-i drept! ...macar incearca sa iti deschida ochii cand e vb de sanatate:P)
Iar pentru tine draga mabix, iti las acest link, ca sa te poti documenta(asa afli despre...)
http://www.referat.ro/referate/Fumatul_dauneaza_grav_sanatatii__2380.html
Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mdaoh go on intai ganditi`va frate ca poate nu POATE stiu daca exista voienta pnmoh go on Eu am 13 ani`winking Si am fumat mama stia tata stia sor`mea nu stia daroh go on m-am lasat` simplu`happy din cauza antirajului tot ei mau invatat sa trag tot ei ma dezvatahappy Odata ce ai langa tine prietene Extrem de bune care tin la tine nu stiu cum poti sa le faci sa sufereoh go on Nu e o chestie frate de jmecherieoh go on "jmecher de 2 ori fraier si odata prost" lol` l-) FUMATI frate`winkingoh go on ce va tot rahati pe voi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

OMG, cei asa de extraordinar ca fumeaza la 12 anilaughing
si eu m-am apucat tot atuncihappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate, in loc sa dai banii pe ceva mai bun tu dai banii pe tigari...
uite iti dau eu cateva idei ca sa cheltui banii:
curve... gasesti la tot pasul, si cui nu-i plac?
ia-ti ceva de genul anti stres... bratari, mingi de burete
frate, gandeste ca lumea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai fuma caci iti distrugi sanatatea si ai sa mori!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 13hee hee si. de 2zile fumez happy bine. prima zi o tigara in doua reprize. totusi... ok, stiu ca am facut o mare greseala da` asta imi e scris... daca nu vrei/poti sa renunti ia masuri: Ia`ti de la farmacie ori Golia ori Hols si iei inainte sa te duci acasa si sa ai un parfum sau spray de corp(spre exemplu eu am spray racoritor pentru corp de la Avon) happysi. sansele sa te miroasa ar fi de 1% tongue. oricum odata si odata tot vor afla. Bafta!>:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 13hee hee si . de 2zile fumez happy bine. prima zi o tigara in doua reprize .totusi ... ok, stiu ca am facut o mare greseala da` asta imi e scris ...daca nu vrei/poti sa renunti ia masuri: Ia`ti de la farmacie ori Golia ori Hols si iei inainte sa te duci acasa si sa ai un parfum sau spray de corp(spre exemplu eu am spray racoritor pentru corp de la Avon) happysi . sansele sa te miroasa ar fi de 1% tongue.oricum odata si odata tot vor afla . Bafta !>:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite asa: "Cind te duci sa fumezi, iti cumperi in pachet de seminte de floarea soarelui.Inainte de a aprinde tigara. iti cauti in crengutza de vreo 15 centimetri verde, si o indoi dar fara sa o rupi si pui in ea tigara si o stringi, si cind termini de fumat si de duci acasa maninci rasarita si nu miroase nici de la miini nici din gura big grin Succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa iei guma dupa ce fimezi si sa te dai su sprei dupa aia asa fac si eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna eu am 13 jumate si fumez. Nici ai mei nu stiu ca eu fumez si fumez de ceva timp. Daca cineva dn gasca ta fumeaza si ai tai stiu este bine ca dava poti mirosi p haine le poti spune ca este de la un amic si inainte sa pleci acasaa poti mesteca o guma si nu vei mai mirosi. Eu asa fac.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

BA CE PROST
daca mai fumezi mult nu o sa mai pot face bine sex.calitatea spermei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut nu te lasa influentat de DISTRUSI ASTIA laughing am eu un sfat li ciuda ca fumezi si pe iei nu-i lasa parinti si nu pot si eu am 12 ani si mia trag pe afara o tigara cu prieteni tine-o TOT ASA NU ASCULTA DISTRUSI DE MAI JOSlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

DOAMNE de ce sunteti asa si eu fumez si am tot 12 ani.lasatil.poate el nu vrea sa se lase de fumat...***asa... 1)asigurate ca dupa ce ai fumat mesteci o guma caci la respiratie se cunoaste foarte bine.
2)incearca sa tii fumul departe de haine ca sa nu-ti miroase ca altfel isi vor da seama.La mine mergewinking
sper ca te-am ajutat.pa,pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te`n ***laughing

La 12 ani nu stiam ce e aia tigara in guralaughing

Acu am 16 si fumez de 6 luni si nu stiu km s ma mai laswinking

Daca de acu fumezi pai u la 30 ani ai cancer la plamani browinking deci.
Laaaaaaaasateeeeeeeeeee...Lasateeeeeeeeeeeeeeeeeelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dute`n ***laughing

La 12 ani nu stiam ce e aia tigara in guralaughing

Acu am 16 si fumez de 6 luni si nu stiu km s ma mai laswinking

Daca de acu fumezi pai u la 30 ani ai cancer la plamani browinking deci.
Laaaaaaaasateeeeeeeeeee...Lasateeeeeeeeeeeeeeeeeelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu pot fuma si cu 10 minute inainte sa ma duc acasa ca nu se prinde nimeni. Incerc sa tin fumul departe de haine (ma uit in ce directie se duce), si dupa aia mestec o guma. Asta e tot. Bine, ce-i drept e drept, eu am 18 ani si nu 12.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fumeaza frate cat vrei ca nu are nimic. happy si eu fumez si imi placehappy

Întrebări similare