| Cristy_1793 a întrebat:

EU nu inteleg chiar deloc sad de ce ma tot resping fetele sad si isi bat joc de mine sad
ma puteti ajta si pe mine cu niste sfaturi sad va rog din suflet sad?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1) Nu are fata de cocalar straight face
2) Nu cauta tu iubirea adevarata, v-a venii ea la tine!
3) Nu mai criticati pentru ca el a pus intrebarea, in sensul de a cere un sfat bun! Daca nu va convine intrebarea nu raspunde-ti!
4) Acest site este pentru a ajuta nu pentru a-ti bate joc!
Happy day! happy

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Esti prea bun, prieteneoh go on
Degeaba le iei tu cu frumoasul, daca ai suflet bun esti luat de prost.Nu e bine sa te faci pres in fata fetelor, ca asta vor de fapt:un catel de dresat nu un iubit
Nu zic sa le abordezi cocalaresti sau sa dai dovada de nesimtire, dar intr-o relatie aveti drepturi egale
Sfatul meu e sa nu iti mai pui inima pe tava in fata fiecarei fuste

| →βσσblėėŝ←׃╳ a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, dar ofera`ne mai multe detalii, o faza cum ai fost respins poate te putem ajuta.Sunt sigura ca o anume fata te place si tu stii dar poate tu te uiti unde nu trebuie.happy

| marsy a răspuns:

Esti neserios?

| AlerimxD a răspuns:

Păi aş putea doar să ghicesc de ce te resping. Trebuie să ştiu cum te comporţi cu fetele ca să văd ce le face să nu te placă. Dacă vrei poţi să-mi trimiţi un mesaj cu id-ul tău şi aş putea încerca să-mi dau seama.
Xoxo.

| koool a răspuns:

Mai multe detalii?

| MidnightSun a răspuns:

Imi pari cunoscut...

sincer?

ai fata de cocalarstraight face fara suparare

poze gen: ochelari de soare in casa, atitudine de smecher
etc iti da chestia asta

poate ca nu esti frumos, poate esti enervant s-au batut in cap prost...iti miroase gura? ai dintii drepti si albi?

| Cristy_1793 explică:

Pai eu ma comport frumos cu ele nu zic rele lor nu le fac rele sad nimica sad
eu le fac sa le fie lor bine
si imi zic mie ca is prea urat si le fac de rusine pe strada sad
si ca nu merit o fata sad si nici o fata nu merta un baiat ca mine sad asa zic unele fetesad

| Cristy_1793 explică:

Nui vb de dinti si gura fi serios big grin
sa stii ca nu pozele fac omulwinking
nu-s eu prost, sau neserios eu le respect happy dar asta e ce sa fac

| Cristy_1793 explică:

Mirela nu-s obraznic si nu-s vagabond big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate esti obraznic cu ele, sau poate cred ca esti un baiat vagabont.incearca sa te schimbi daca iti place o fata, fi amabil, vorbeste frumos, si poate reusesti

| Overom a răspuns:

Asta e si ideea frate... fetele din ziua de azi nu vor baieti linistiti la locul lor le plac aventurile periculoase. oferale ce vor.

| FreeForYOu a răspuns:

Midnightsun,bine ca esti tu foarte frumos, baiatul a cerut un sfat, tu te crezi mare smecher, vai de tine ma... ps: on subject...cristy crede-ma pe cuvant v-or venii ele la tine, nu mai merge tu la ele!